MotoNews.pl

[s] 2 fotele kubełkowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie sprzedam 2 fotele kubełkowe koloru czarnego z czego jeden to bimarco a drugi a'la bimarco bez przelotek na pasy biodrowe i przelotki górnej

pierwszy taki sam jak na tym schemacie :

a drugi taki sam jak na tym schemacie : (czyli bez przelotek)

do tego bez przelotek dokładam prowadnice

Jutro postaram sie zapodać fotki bo jeden z foteli jeszcze w aucie.
Fotele były używane mają przetarcia ale nie jest z nimi najgorzej zreszta wszystko bedzie widac na fotkach.
Cena za 2 fotele 160 zł a pojedynczo bimarco 100 zł a (nie)bimarco 70zł

jesli mozna to przyklepal bym je oba bo ja kbrac to kompet do oblukania fotek jesli wszystko ebdzie cacy to biore .....one sa z szynami do malca ?? i jak z przesylka ??

[ wiadomość edytowana przez: atrax dnia 2006-12-19 23:09:31 ]

Ustawiam sie w kolejce na Bimarco.

schematy robiłes w CATII?

raczej ściągnął ze strony bimarco

Schematy ze strony Bimarco pogladowo tylko

Zdjęcia :

Tak wyglada fotel bimarco z przelotkami :

a tak (nie) bimarco bez przelotek :

a tu pare szczegółów :

wg. kolejki jak by co tylko nie wiem jak to z transportem rozwiązać

Cena dobra,nawet sie nie zapisuje bo do mnie kolejka nie dojdzie
Z transportem niema większych problemów.Jeden kubeł powinien sie zmieścić w przesyłce za ok.20-30 zł.

przesyłka 14 zł priorytet

pasuja mi te kubelki biore 2 od reki jesli mozesz to podawaj namiary i jescze dzisia jwplace pieniadzory

ok, jakby nie wypalilo to z checia wezme bimarco z przelotkami, moge dac nawet 110 zł ;P

jakby co nie wyszło to klepie pełen komplet kubły obedwa szyny i co tam jeszcze do tego masz ;] jak coś to dajcie znać na priva;]

rallykage jakbys nie zauwazłył to pare tematow pod Twoim szukam własnie fotela/foteli do kupienia WŁASNIE TAKICH ! mogłes napisac na priv kase miałbys juz na koncie a tak to juz zaklepane przez 10 osob eh szkoda

panowie nie tak nerwowo i nachalnie ja zaklepalem fotele dnia "Wysłany: 2006-12-20 16:51:00" i juz one stoja od paru ladnych dni u mnei w pokoju i sie pieknie grzeja i czekaja na wsadzenie wiec mozna temat zamknac

spoks dat niezauważyszy sie uniosłem zwracam medal of honor