Zlot ogólno-daewoo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na prośbę kolegi z klubu lanosa zadaje pytanie, czy znaleźliby się jacyś chętni na zlota marki daewoo, zlot odbył by się w okolicach stycznia prawdopodobnie gdzieś na śląsku....

proszę o poważne wypowiedzi

jak bedzie wiecej szczegolow to z przyjemnoscia zastanowie sie nad takim wypadem...

-----------------
..:: Tylny napęd jest jak seks... Po co na ręcznym? Jak można dać w pizd*** ::..

Cytat:
2006-12-20 00:02:14, Kolber7 pisze:
Na prośbę kolegi z klubu lanosa zadaje pytanie, czy znaleźliby się jacyś chętni na zlota marki daewoo, zlot odbył by się w okolicach stycznia prawdopodobnie gdzieś na śląsku.... proszę o poważne wypowiedzi

Poważne czy wyłącznie poważne...???

Ja się wypowiem na wszelki przypadek krótko...
Strach się bać ....(chodzi mię nieco o źródło pomysła)

Cytat:
2006-12-20 01:25:12, bogdan1 pisze:
Poważne czy wyłącznie poważne...??? Ja się wypowiem na wszelki przypadek krótko... Strach się bać ....(chodzi mię nieco o źródło pomysła)

znam gościa i nie ma się czego bać

ja chetnie, jesli do tego czasu uda mi sie poskladac lampy

Też chętnie się piszę , proszę o konkrety ...

Cytat:
2006-12-20 00:32:13, lucas48 pisze:
jak bedzie wiecej szczegolow to z przyjemnoscia zastanowie sie nad takim wypadem...

My się też zastanowimy, a w razie co polecimy na dwa wozy z wawki (moze będzie nas i więcej), prosimy o szczegółki

może i ja się namyśle

oki... dam znać organizatorowi .. nie jest źle myślałem, ze bedzie mniej chętnych

Cytat:
Na prośbę kolegi z klubu lanosa zadaje pytanie, czy znaleźliby się jacyś chętni na zlota marki daewoo, zlot odbył by się w okolicach stycznia prawdopodobnie gdzieś na śląsku.... proszę o poważne wypowiedzi

Jak podasz jakiekolwiek konkrety to zdecyduję. Narazie jestem na NIE.

Cytat:
2006-12-23 14:08:31, Adam4302 pisze:
....Narazie jestem na NIE...."

Jak zwykle i jak zawsze zresztą ...

Cytat:

jeśli sie nie pokryje z podkarpacko - małopolskim to możnaby się było zastanowić oczywiście nie chodzi mi too o różnicę kilku dni

Cytat:
2006-12-25 23:29:42, swirek13 pisze:
jeśli sie nie pokryje z podkarpacko - małopolskim to możnaby się było zastanowić oczywiście nie chodzi mi too o różnicę kilku dni

E tam zara zboczone teksty musisz walić publicznie??

...pokrywanie się będzie zależało /jak zawsze/ od stosunków damsko męskich ...znaczy oczywista...o proporcje liczebne mię chodzi

Wesołego Dalszego Świętowania rzetelnego

hehe no tak pisze szyfrem zeby nie bylo ze zone chce zdradzic hehehe