SHREK Trzeci

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
KLIK

zwiastun całkiem fajny, ciekawe jak bedzie w rzeczywitości bo jednak 2 nie bardzo mi przypadła do gustu, poza miną kota i jak narazie 1 the best

i tego sie obawiam
że film jest robiony tylko dla kaski

ostatio to jakos jest w modzie zeby film który w pierwszej części był naprawde dobry
to w drugiej bardziej zkonocic go ni emogli

ale zobaczymy
mam nadzieje ze shrek sie utrzyma na poziomie

Zobaczymy co z tego wyniknie hmmmm.... może nie będzie to największy kicz

Oby oby.....choc nie przepadam za kolejnymi częściami czegoś co w pierwszej bylo super bo kolejne czesci zazwyczaj tylko psuja obraz calosci.
Jest niewiele filmow ktorych kolejne czesci dorownuja tej pierwszej.

Ale tak jak mowi Suchy - kasa kasa kasa.... a wiadomo ze duzo osob pojdzie chocby w ciekawosci bo to w koncu SHREK

Cytat:
2006-12-23 09:46:12, storm pisze:
Oby oby.....choc nie przepadam za kolejnymi częściami czegoś co w pierwszej bylo super bo kolejne czesci zazwyczaj tylko psuja obraz calosci. Jest niewiele filmow ktorych kolejne czesci dorownuja tej pierwszej. Ale tak jak mowi Suchy - kasa kasa kasa.... a wiadomo ze duzo osob pojdzie chocby w ciekawosci bo to w koncu SHREK

ja znając zycie to i tak go w domu obejrz a nie w kinie

chyba ze jakis cud by się zdarzył

załoze sie nie bedzie to jakiś super film , poprostu pierwowzory zwykle sa najlepsze a kontynuacje to juz takie na siłę ciągniecie filmu , i zwykle wtedy wychodzi film do bani bo nie mają o czym kręcic a wiadomo co na siłe....

zwiastun fajny ciekawe jaki bedzie caly film, bo wlasnie tak jak mowicie czesto pozniejsze czesci sa beznadziejne