Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
chasiek Omega A 2.0 kombi GL Sulejówek/Warszawa | 2006-12-22 17:41:43 ![]() Jak tak można??!! ![]() Ja miałem podobnie, ale z szyberdachem. ![]() |
![]() Hohlick DEADSOUL Opel Omega B Mrągowo | 2006-12-22 18:19:48 dobrze, że nie padało zarówno tobie jak i mnie, a zwłaszcza tobie ![]() |
![]() chemik333 LOB MEMBER saab9-5, F650CS Warszawa | 2006-12-22 19:21:04 To nie masz automatycznego domykania szyb wraz z alarmem? A moze alarmu nie masz? - czasem sie przydaje ![]() |
![]() draakhul LOB SYMPATYK A CARAVAN Białystok | 2006-12-22 21:12:50 Ja kiedys zostawiłem otwarty dach i zaczął padac deszcz... Na szczęście nie była to moja omcia, tylko stary nissan micra. Najfajniej było jak wsiadłem, i poczułem że mi mokro ![]() |
chasiek Omega A 2.0 kombi GL Sulejówek/Warszawa | 2006-12-22 22:41:52 Skoro mamy chwilę szczerości to powiem, że raz odjezdzałem z parkingu Praktikera, wjeżdzam na małe rondo, a nagle otwierają się tylnie prawe drzwi. Dobrze, że nie walnąłem innego wozu lub jakiegos znaku drogowego. A na dodatek na tylniej kanapie był nowy monitor ![]() Głupim trzeba sie urodzić, ale ja mam po prostu zaniki pamięci, pewnie od KFC. |
![]() Wiktorzi LOB WETERAN LANCER Szczecin | 2006-12-22 23:33:10 A ja zaraz po kupnie omesi wiozę żonkę, a ta chciała być kulturalna i bardzo delikatnie zamknęła drzwi, ja oczywiście uwagi nie zwróciłem i gaz do dechy, no i na zakręcie drzwiczki się otworzyły i dobrze że żonka pasy miała, ale zielona do samego domu jechała ![]() PS. człowiek nawet nie czuje, że mu się rymuje. |
chasiek Omega A 2.0 kombi GL Sulejówek/Warszawa | 2006-12-23 00:02:30 Nie parkuje się przy ruskich!!! ![]() Omega powinna miec odrębne miejsca jak niepełnosprawni. Może mamy tu kogoś tak wpływowego. |
arieleb omega b kombiwar/asc ... lubin | 2006-12-23 00:28:08 to bylby dobry plan tylko zeby nie zrobili niepelnosprawnej omegi haaha ![]() |
![]() draakhul LOB SYMPATYK A CARAVAN Białystok | 2006-12-23 02:52:01 Też miałem historię z otwarciem drzwi, jeszcze w Wartburgu dwusuwie (to był sprzęt!). Zamarzł mi zamek, bo był cholerny mróz i same sie otworzyły na rondzie. Na szczęście jechałem sam. |
![]() bratyslaw LOB SYMPATYK ![]() Omega 3.0 V6 Parczew | 2006-12-23 18:38:09 Też kiedyś zostawiłem samochód pod dworcem PKS w Lublinie i poszedłem sobie na spacerek. Wracam po ponad godzinie, patrzę, szyba otworzona, zaglądam do showka w drzwiach, gdzie zostawiłem portfel z kartami, pieniędzmi i dokumentami - są ![]() Mój kumpel ma fiaciora (którego przytaszczyliśmy z Wawy, kosztował 2,5 kPLN ![]() ![]() Pozdrawiam! |
![]() GrzesiekK LOB MEMBER Opel Sintra 3.0 24v Kraków | 2006-12-23 19:12:04 Bo Wszyscy złodzieje, pojechali okradać inne kraje!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Joka89 OPEL OMEGA Zgierz | 2006-12-25 23:12:41 To ja trosze w innym kierunku ![]() chciałem sprawdzić który i wyjołem jakiś który był tez akurat od alarmu samochód zaczol wyć to mówie trzasne mu drzwiami to się zamknie ( tzn nie będzie wył) no w sumie się zamknoł ale inaczej ![]() ![]() |
![]() WojtGda auto z piz.. na masc ... Gdańsk | 2006-12-26 11:10:08 kiedyś jak jeszcze człowiek jeździł motoryzacją polska (polonez) i dorabiał po godzinach (rozwoziłem prasę reklamową po pubach) pojechałem do gdyni po silverscreenem od strony magazynów stanąłem poldkiem no i wyjąłem gazety na wózek zeby zawieśc na stojaki zamknąłem przednie drzwi przez tylne wcisnałem rygiel i buch auto zamknięte. poszedłem rozłożyłem gazety wracam...
szukam klucza ... 1 mysł zgubiłem... ale patrze a one w stacyjce... zajeło mi 30 min otwierania auta. zostałem zmuszony aby odwiedzić smietnik pod kiinowy i na szczesciebył jakiś remoncik znalazłem wiadro z rączką z drutu wygiąłem i próbowałem otworzyc rygiel po paru kur... i innych epitetach udalo sie otworzyć. od tamtej pory zawsze klucze na smyczy nosze. pozdr |