Gdzie kupić rękawiczki: jak na fote

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam dostałem na prezent pieniążki i mam sobie kupić za nie rekawiczki....wybrałem takie:

ze stronki fomen.pl? gdzie dostane takie rękawiczki? bo napisałem maila do tego fomena i nic......

prince.com.pl - oficjalny dystrybutor Sparco
rallyshop.pl

[ wiadomość edytowana przez: LoRd_S dnia 2006-12-22 20:35:10 ]

ładne...ale na dyskoteke lepsze białe

jak chcesz sparco to kup sobie takie jak moje.sprawdzone i bardzo dobre

a jakie Ty masz?

Rekawice

Takie.fajne,wygodne,wysokie no i jeszcze za rozsadne pieniadze

Cytat:
2006-12-22 20:34:38, LoRd_S pisze:
prince.com.pl - oficjalny dystrybutor Sparco rallyshop.pl [ wiadomość edytowana przez: LoRd_S dnia 2006-12-22 20:35:10 ]

niema tam takich

Yankee, chyba w złej kategorii szukałeś: http://prince.com.pl/index.php?act=show2&idSG=788&modul=oferta

to są rękawice dla mechaników

polecam prince, sprężyny eibacha odbierałem następnego dnia po zamówieniu, panowie wpuścili mnie do magazynu bo przyjechałem za późno i było już zamknięte, konkretni ludzie z dużą wiedzą o tym co sprzedają, można sobie z nimi pogadać na tematy sportowo/tuningowe

Cytat:
2006-12-23 02:21:25, LoRd_S pisze:
Yankee, chyba w złej kategorii szukałeś: http://prince.com.pl/index.php?act=show2&idSG=788&modul=oferta to są rękawice dla mechaników

e tam i co z tego wygladaja spoko sa podszyte. swoja droga ale *** musi sie pracowac a takich grubych rekawicach

jeśli są dobrze dopasowane rozmiarem to bardzo fajnie

to maja byc rekawice do pracy?

moge ci kupic tutaj zajebiste rekawice do pracy 25 $ i masz rekwice nie do zajechania

nie do pracy do auta takie mi się spodobały i na takie dostałem kakske kij że są dla mechaników jak ktoś już napisał są podszyte a w nich mi się podoba właśnie to że nie są wysokie podobająmi się dzieki chłopaki!

Możesz zapytać w RAKO w Wieliczce. jak nie maja na miejscu to sciagną. Wg sklepu internetowego u nich kosztuja 89 zl. Nie bedziesz musial płacić za przesyłke

ja sie zastanawiam tylko po co?? jakos nie widze sensu uzywania rekawic jak nie ma sie kierownicy zamszowej no chyba ze dla szpanu Jeżeli juz to super sprawdzają sie wampirki

[ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2006-12-23 12:36:36 ]

potrzebuje dla szpanu do jazdy codziennej

Cytat:
2006-12-22 20:06:36, Yankee pisze:
Witam dostałem na prezent pieniążki i mam sobie kupić za nie rekawiczki....wybrałem takie: ze stronki fomen.pl? gdzie dostane takie rękawiczki? bo napisałem maila do tego fomena i nic......

Ja mam takie do jazdy (tylko niebieskie), już rok i sobie chwalę. Kierownica oczywiście obszyta.
Są wygodne, starannie wykonane i trwałe.

Ja na start zakladam... rekawiczki rowerowe - takie skorzane od spodu i z plecionka ze sznurkow na wierzchu Sprawdzaja sie rewelacyjnie, a cena 19 PLN

Lapek

bez zamszowej kiery też dają radę, szczególnie jak masz już wyślizganą kierownicę [moja się błyszczy jak dobrze wypolerowane srebro], miałem kiedyś takie fajne omp ale zgubiłem

Cytat:
2006-12-23 16:48:44, owz pisze:
bez zamszowej kiery też dają radę, szczególnie jak masz już wyślizganą kierownicę [moja się błyszczy jak dobrze wypolerowane srebro], miałem kiedyś takie fajne omp ale zgubiłem

słyszałem o przypadkach zgubienia koła, ale zgubić kierownice to niezły wyczyn

[ wiadomość edytowana przez: LoRd_S dnia 2006-12-23 17:04:26 ]