MotoNews.pl

Oc - zniżka dla kombatantów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak to jest obecnie z tą zniżką ? Chciałbym wziąść na współwałściciela dziadka który jest kombatantem, słyszałem że można ubiegac się w Zusie o zwrot 50 % ? Ktos z tego korzysta , albo wie jak to jest na pewno teraz?

Jeśli bierzesz współwłaścieciela który ma najwyższe nawet znizki i tak (jeśli ty niemasz) bedziesz płącił srednią z jego zniżek twoich zniżek. Ja mam porejestrowane auta na całą rodzine a na siebie zawsze malca.

Cytat:
2006-12-24 19:47:01, RUFF pisze:
Jeśli bierzesz współwłaścieciela który ma najwyższe nawet znizki i tak (jeśli ty niemasz) bedziesz płącił srednią z jego zniżek twoich zniżek. Ja mam porejestrowane auta na całą rodzine a na siebie zawsze malca.

zalezy w jakiej firmie i w jakim miescie.
w krk w samopomocy auto zarejestrowane na dwie osoby z czego jedna ma pelne znizki ta druga nic nie doplaca i oc placi sie ze wszystkimi znizkami.

No faktycznie ja zawsze jestem w PZU, mam max znizki + zwyżka za wiek czego narazie nie przeskocze. Ale zawsze jak rozwale któreś auto to pódą znizki tylko z jednego konta. W sierpniu miałem wypadek motorem, odziwo wzieli mi także z malca mendy pasiate

Cytat:
2006-12-24 21:59:33, RUFF pisze:
No faktycznie ja zawsze jestem w PZU, mam max znizki + zwyżka za wiek czego narazie nie przeskocze. Ale zawsze jak rozwale któreś auto to pódą znizki tylko z jednego konta. W sierpniu miałem wypadek motorem, odziwo wzieli mi także z malca mendy pasiate

każde auto w innej ubezpieczalni i zniżki tylko z danej firmy Ci zabierają