Wymiana amorow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Mam taki dylemat. W serwisie Shella na Zamienieckiej w Wawie zapytalem sie o wymiane amorow (tylne mi ciekna no i sa oryginaly, ponad 215kkm) i wyszlo zeby mnie to kosztowalo w sumie 550zl, cena samych amorow Monroe dedykowanych do mojej Omesi, robocizna gratis. Sadzicie ze to dobra cena? no i przede wszystkim czy te Monroe sa dobre, czy np. lepiej Kayaby wziac. Serwis wyglada na porzadny, obsluge maja bardzo dobra i z tego co sie zorientowalem to zajmuje sie glownie zawieszeniem, tlumikami i oponami z felami.

za wszelkie sugestie i rady z gory dzieki
fatboy

Mi sie wydaje, że jak na cenę 225zł szt. to trochę dużo, bo sama wymianka to na spokojnie 30min. roboty!!!

sprawdziłem ceny do Twojego autka za amortyzatory (jeszcze niedawno posiadałem na sprzedaż nowiuśkie w kartonikach za 150 zł/kpl ale sprzedały sie na allegro) Najdroższe monroe jakie znalazłem w sklepie gdzie zaopatruje sie w czesci kosztuje 160 zł wiec cena 275 to troszkę przegięcie.

polecam Kayabe (wyniki przemawiają w testach przy założeniu jakość/cena) koszt sztuki 120 zł
a wymienić to każdy nawet nowicjusz potrafi odkręcić po dwie sruby na stronie no jedyny problem najłatwiej to sie robi gdzy auto na kanale stoi lub wisi w powietrzu.
a i dopytałem sie w aso w Gdańsku wymiana amora jak sie dobrze dogadasz kosztuje 30 zł za strone.
Wiec wydaje mi sie wielkie przegięcie płacic 550 zł.
pozdr
P.S. jak chcesz mogę kupić Tobie i wysłac w swoich cenach amory

jak Ci wyszlo 225zl/szt??
550zl wszystko czyli przod i tyl, czyli 4szt, czyli 137zl/szt Do tego trzeba doliczyc geometrie 120zl (jak mowil to wszystkie parametry ktore mozna ustawic), ale to i tak musze zrobic bo mnie lekko na lewo ciagnie, kiedy mam kierownice wyprostowana.

jeżlei cena która podales jest za 4 szt plus geometria to ja bym sie nie zastanawiał tylko wymieniał a wogóle to sprawdz autentyczność monroe wystepuja na rynku podróbki albo regenerowane które sie czesto rozsypuja.
pozdr

sadze ze daja gwarancje, poza tym mam zamiar od razu zrobic badanie sprawnosci, bo na tym to raczej wyjdzie jak cos bedzie nie tak
Bede na goscmi stal, wiec jak mozna jakos okreslic autentycznosc amorow, to slucham uwaznie

150zl/kpl??????????????????

Sorry, źle zrozumiałem, myślałem że za 550zł. wymiana samych tylnich, więc jeśli to cena za 4szt. + jeszcze zbieżność to się opłaca!

To jeszcze tylko jak mozecie powiedziec jak poznac autentycznosc amorow Monroe lub Kayaba (bo nad nimi tez sie zastanawiam) to wyslucham uwaznie Kayaba to jaki przedzial cenowy do mojej Omci?

Monroe to kupa. Kilka ładnych lat temu mój znajomy wywalił je po 30 tyś. ( w A ) kup Kayabe, nawet na forum mają dobrą opinię.
Kilka złotych więcej a będziesz sie długo cieszył.