| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
WojtGda auto z piz.. na masc ... Gdańsk | 2006-12-25 22:19:44 Witam
Będę niedługo montował w swoim samochodzie (laguna) Car audio czyli całe okablowanie od początku do końca wymienione, nowe głośniki (cały zestaw opieram na Hertzu tylko jednostka sterująca to Clarion 848rmc). Jeżeli jest ktoś zainteresowany mogę zamieścić wszystkie zdjęcia sposób podłaczenia sprzętu oraz możliwości ustawienia i zgrania całego sprzętu ze sobą. Oczywiście zamieszcze cały sposób montażu oraz inne praktyczne wskazówki wraz ze zdjęciami w poradach. pozdr |
Maniurka78 DEADSOUL Opel Omega B Chocianów | 2006-12-28 13:12:50 Jakie Hertze będziesz montował??? Z serii ESK czy cos z wyżej pólki?? |
WojtGda auto z piz.. na masc ... Gdańsk | 2006-12-28 21:13:30 wyzsza olka to może nie jest ale taka pośrodeczku. jedynie wzmacniacz póka najwyższa wspinałem sie po drabince no i koszt mnie jeszcze dobił ale sprawdzony w starym aucie wiec w nowym też musi bezbłednie grać. Wzmak oczywiście 5 kanałów... |
Maniurka78 DEADSOUL Opel Omega B Chocianów | 2006-12-29 10:03:21 Ja jezeli nie uzbieram na Infinity KAPPA to też na Hertze stawiam bo już miałem takowe . U mnie podobnie - jednostka sterujaca to Clarion DXZ945 MP. Dość niespotykany ale miodzio. Przy nim nawet te fabryczne głosniki pokazują co potrafia |