Cabrio zimą

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy w fordzie escordzie cabrio czuć zimno przy temperaturze minusowej czy jes dach sczelny ponieważ nie widuje w mojej okolicy (krakowie) cabrio w tym czasie

Nie ma problemów z cabrio zimą.

Znienawidzone pytanie przez użytkowników cabrio.

Było sporo wypowiedzi na ten temat.

W Cabrio jest tak samo jak w zwykłym essie.
Czasami jednak lubi podmuchac przy uszczelkach, ale to w essach z niewyregulowanymi szybkami...

ja też nie zauważyłem praktycznie żadenej róznicy,zimą w cabrio jest tak samo ciepło jak w innych samochodach z normalnym dachem,nic nie przecieka ani nie wieje

no co ty w środku zimą jest tak zimno że odmarza d..a jest zimniej niz na zewnatrz w ogóle tragedia pewnie dlatego nie widujesz ich w zimie bo ich właściciela pozamarzali gdzieś w swoich brykach jak chcesz kupic cabrio to kup sobie lepiej lodówke z zamrażarką bo w środku w zimie będziesz miał dużo cieplej

saintadamus: rotfl

w cabrio zima jest goraco, a latem zimno
nie ma zadnej roznicy w temperaturze zima miedzy cabrio a zwyklym samochodem z daszkiem, wlasciwie moim zdaniem w cabrio jest nawet lepiej, bo szybciej sie nagrzewa, jest podwojna nagrzewnica.

Moje zdanie jest takie iz w Cabrio jest o wiele cieplej bo blaszany daszek szybciej oddaje ciepło a u nas izolacja jest o wiele lepsiejsza
Kiedys widzialem ogłoszenie na Allegro z opisem " Cabrio podwójna nagrzewnica" hihihi

Cytat:
2006-12-26 20:38:41, _Maly_ pisze:
jest podwojna nagrzewnica.

A gdzieś sie tego dowiedział??

Cytat:
2006-12-26 20:38:41, _Maly_ pisze:
wlasciwie moim zdaniem w cabrio jest nawet lepiej, bo szybciej sie nagrzewa, jest podwojna nagrzewnica.

to taki sam mit jak to ze w cabrio jest zima zimno
a tak swoja droga, moj ess z dachem krocej trzyma cieplo w srodku niz moj ess cabrio