MotoNews.pl

Fiat 126p KAT.B1 koszty rejestracji.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,jestem tutaj nowy i zwracam sie z takowym pytaniem czy ktos z was rejestrowal malucha na Kategorie b1 (do 550kg)??,chodzi mi oto by podac względnie koszty i procedure rejestracji takiego pojazdu.Pytam dlatego ze do naszego warsztatu przychodza ludzie i pytaja o wykonanie takiego pojazdu,JESLI KTOS POSIADA FIATA 126P ZAREJESTROWANEGO NA KAT B1 PROSZE O KONTAKT,[KUPIĘ].ps.chodzi mi np.o taki pojazd jak swego czasu mial pan Świątek.

jego pojazd to nie jest 126p tylko SAM, 126p ma ustawowe 600kg w dowodzie i inaczej go nie zarejestrujesz

pogadaj z gościem z tej aukcji

Maluch na B1

No ok ,jakie sa(kompletne) koszta rejestracji pojazdu typu SAM.(podajcie mi cene prowizoryczna).

Sam to chyba około 2 tys, taniej cie wyjdzie poprzez opinie rzeczoznawcy pzmi przegląd, ale wpierw pogadaj z rzeczoznawcą on ci powie co i jak

a najlepiej poczekaj te dwa lata czekałeś tyle czasu to cię zbawią dwa lata kup sobie maluszka normalnego i te 2 koła co wydał byś na rejestracje wsadź w niego zrób jak będziesz uważał zrobisz normalne prawko i masz czym śmigać..... to prawo jazdy B1 to w ogóle debilizm jest, powinno być zwykłe B od 16 ale jak chcą koniecznie z jakimiś restrykcjami to niech będzie to że taki młodociany kieryka musi przez 2 lata jeździć z kimś kto ma prawo jazdy i ma ponad 18 lat

Witam!!!
Ja mam malucha zarejstrowanego na B1 i mam wpisane w dowodzie ze waży 545kg.Rejstracja odbywa sie prawie tak jak normalne rejstrowanie auta tu ty;ko tzeba do rzeczoznawcy podjechac zeby on potwierdzil ze maluch miesci sie w granicy do 550kg koszt wyniosł mnie chyba 100zł.no a potem juz normalnie sie rejestruje.czyli badanie i potem wydzial komunikacji a w dowodzie nigdzie nie pisze ze jest to pojazd B1!!!!

Piorek, kolega wspomniał ze ma warsztat, więc nie napisał posta w swojej sprawie tylko chce sie zorientować, żeby wykonać taki samochód na zamówienie.

fucktycznie mój błąd ale tak czy siak moim zdaniem to głupota przerabiac auta na B1......