Jestem strasznie niezdecydowany! Proszę was o pomoc!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

Zwracam sie z uprzejmą prośbą do LOBowców z pomocą wyboru felg aluminiowych. Chce sobie kupic nowe aluski, ale po przejrzeniu kilkunastu stron w necie z felgami zupełnie nie wiem co wybrac! Wiec czy mógłbym was prosic o przejrzenie i podac na forum najciekawsze fele w necie waszym zdaniem? Moje wymagania to ładne, pasujące do OMY fele w cenie ok. 400zł za szt.!

Dziękuję z góry za pomoc!

Pozdrawiam!

Wejdz na http://www.felgi.pl z prawej strony masz konfigurator.

pozdr.

[ wiadomość edytowana przez: Robson75 dnia 2006-12-27 10:49:55 ]

Ale jestesz Szerlok normalnie... Wiem, że jest konfigurator... Ale nie mam pojęcia które wybrac... Prawie wszystkie są fajne! Chodzi mi o to abyscie dawali jakąś konkretną propozycje... Jak zbierzemy kilka modeli zrobimy ankiete i wylosowane fele zostaną zamontowane w mojej omeszce!

Pozdrawiam!

hmm, i co?? za 2 tygodnie znów bedziemy robili ankiety na swiece, olej, dywaniki, wkrety, kiedy masz umyc auto, co dzis masz zjesc, które gacie zalozysz, jaka szczotke do sracza masz kupic bo jestes niezdycydowany?? przy kupnie omegi tez robiles ankiete w swoim miescie??

litosci... skad tacy ludzie biora sie...

Hehehe, z Inowroclawia

Ręce i cycki opadają...

pięknie i tanie

A najfajniejsze krawarty są w kropki (tylko w dni słoneczne i święta).

Kup mi kilka par, a ja przetestuję je dla Ciebie i wskaże które warto kupić .

Ja pierd....e nie wytrzymieee tego dłużej RATUNKU POMOCY RATUNKU niech nas ktoś uratuje

hammet1, ja Tobie doradzę według mojego gustu , proponuję alusy Exclusive line typ U lub podobne z szerokimi "szprychami" w Omedze B wyglądają super. Według mnie im cieńsze "szprychy" i jak jest ich dużo to omega upodobnia się do wozu drabiniastego tylko brakuje z przodu konia (bez obrazy dla posiadaczy felg szprychowych i im podobnych)
To moje zdanie i gust, wybierzesz co zechcesz.
Powodzenia w wybieraniu.

Panowie pisarze nie nabijajcie się z kolegi tylko pomóżcie mu podjąć decyzję przcież tego oczekuje.

pozdrawiam.

[ wiadomość edytowana przez: Tom_J dnia 2006-12-28 16:10:16 ]

Cytat:
2006-12-28 16:06:43, Tom_J pisze:
(...)Według mnie im cieńsze "szprychy" i jak jest ich dużo to omega upodobnia się do wozu drabiniastego tylko brakuje z przodu konia (bez obrazy dla posiadaczy felg szprychowych i im podobnych) (...)

Chyba w turbo dieslu, ktory brzmi jak woz drabiniasty.
(bez urazy dla posiadaczy turbo diesli)

Cytat:
2006-12-28 16:06:43, Tom_J pisze:
hammet1, ja Tobie doradzę według mojego gustu , proponuję alusy Exclusive line typ U lub podobne z szerokimi "szprychami" w Omedze B wyglądają super. Według mnie im cieńsze "szprychy" i jak jest ich dużo to omega upodobnia się do wozu drabiniastego tylko brakuje z przodu konia (bez obrazy dla posiadaczy felg szprychowych i im podobnych) To moje zdanie i gust, wybierzesz co zechcesz. Powodzenia w wybieraniu. Panowie pisarze nie nabijajcie się z kolegi tylko pomóżcie mu podjąć decyzję przcież tego oczekuje. pozdrawiam. [ wiadomość edytowana przez: Tom_J dnia 2006-12-28 16:10:16 ]

Szanowny Kolego,tu się nikt z nikogo nie nabija ale zapraszam cię jeszcze raz do lektury tego postu od początku wiesz " Chodzi mi o to abyscie dawali jakąś konkretną propozycje... Jak zbierzemy kilka modeli zrobimy ankiete i wylosowane fele zostaną zamontowane w mojej omeszce! " komedię sobie robicie z tego forum,czy może będziemy jakieś losowania robić , jeszcze troszke i zastanawiać sie będziemy jakie buciki założy szanowna małżonka kolegi. Pozdrawiam szuwarek

Mi najbardziej się podobają te od syreny i na dodatek ręcznie klepane gumowym młotkiem ... bot to NASZ - dobry bo POLSKI- tjuning

Kolega hammet1 słabego gustu czy wyznaje benchmarking?

Nie chciałem pisać, ale myślę raz kozie śmierć może brać LOBu zrozumie intencje, będzie spokój w innych postach , a jak nie to i tak będę tym ostatnim jak niektórzy z frum ale trudno.

Vino, przepraszam że niechcący Ciebie uraziłem, ale dopiero po przeczytaniu tego odzewu co napisałeś poniżej, w Twoim profilu zobaczyłem, że masz szprychy ...... ale się uśmiałem. Nie gniewaj się na nieznajomego, ale każdy ma swoje zdanie, ty również jak widać i nic w tym złego, co nie?.
Szuwarek ma nawet niczego sobie felgi, o takie i podobne mi właśnie chodziło. No, niczego sobie, pasują do Omegi.
W doborze wzoru felgi ważna jest stylistyka, omega jest autem opływowym i felga musi być w tym stylu, żeby była zgrana z całością , nie powinna być kanciata, ostra bo poprostu nie pasuje do stylu auta.
Adam Opel wiedział co robi , bo są też oryginały GM do omegi takie jak te Exclusive line Typ-U supr wyglądają, autko z klasą. Jakby nie było, oryginały.
A co do forum, szuwarek, sądzę, że jest ono po to , aby stosownie do zapytania doradzać innym jak grzecznie pytają w sprawach dotyczących Omegi, chociażby to była błacha sprawa taka jak felgi. Kolega hammet1 infofmuje nas, że jest niezdecydowany i prosi o pomoc a w postach poniżej w wiekszości to ironia .
Panowie zamiast tych głupot każdy by napisał swoje zdanie pozytywnie na temat i w porządku a tu co ???
A w sprawie obuwia dla małżonki proszę na Prv., może dobra rada się przyda.

I proszę bez piany na klawiszach
pozdrawiam ,Tomek

[ wiadomość edytowana przez: Tom_J dnia 2006-12-28 19:36:27 ]

Kibel

Tom_J zrozumiałby może każdy jeśli gość zamieściłby ze 3 rodzaje felg i poprosił o opinie które będą pasowały lepiej, ale nie myśl sobie że każdy będzie siedział godzinę w neci na szukanie jemu felg i piep....nie, a może te ci będą pasowały a może te, jeśli ma taki duży problem, to niech jedzie do jakiegoś stylisty od aut to mu doradzi.

To poprostu było przegięcie.

Tak to mu tylko w Erze dopasują.

[ wiadomość edytowana przez: Mariosomegos dnia 2006-12-28 22:02:22 ]

Cytat:
2006-12-28 12:29:40, ilku pisze:
Ręce i cycki opadają...

Ilku masz rację !!! Cycki mi opadły !!!

Cytat:
2006-12-28 19:10:36, Tom_J pisze:
(...) Vino, przepraszam że niechcący Ciebie uraziłem, ale dopiero po przeczytaniu tego odzewu co napisałeś poniżej, w Twoim profilu zobaczyłem, że masz szprychy ...... ale się uśmiałem. Nie gniewaj się na nieznajomego, ale każdy ma swoje zdanie, ty również jak widać i nic w tym złego, co nie?. (...)

Ja sie nie obrazan, nie urazam i nie gniewam.
Lubie przysrywac. To wszystko.

Cytat:
2006-12-28 21:58:28, Mariosomegos pisze:
Tom_J zrozumiałby może każdy jeśli gość zamieściłby ze 3 rodzaje felg i poprosił o opinie które będą pasowały lepiej, ale nie myśl sobie że każdy będzie siedział godzinę w neci na szukanie jemu felg i piep....nie, a może te ci będą pasowały a może te, jeśli ma taki duży problem, to niech jedzie do jakiegoś stylisty od aut to mu doradzi. To poprostu było przegięcie. Tak to mu tylko w Erze dopasują. [ wiadomość edytowana przez: Mariosomegos dnia 2006-12-28 22:02:22 ]

Mariosomegos masz rację,
ale nie znoszę poniżania i ironii, przecież można to pytającemu wyjaśnić a nia odpisywać farmazony, jak to też bywa często w innych postach. Ale cóż takie jest życie trzeba je sobie uprzykrzać bo byłoby nudno.

pozdr.

ALU-TECH

Od około połowy stycznia będą się pojawiały nowe modele. Jaki rozmiar interesuje?