[badanie rynku] Maluch

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

Chciałbym się dowiedzieć i mogę sobie życzyć za mojego makucha?

Jest to FL z '89 jestem drugim właścicielem. Przebieg 90000km. Auto 2 lata temu miało wymienione progi i błotniki (na łączeniu progów z tylnim błotnikiem pojawiają się drobne ślady korozji), podłoga jest zdrowa bez dziur . Tylnia klapa wygładzona (jest do roboty ponieważ inny użytkownik malucha mnie nie zauważył i wjechał w tył), podobnie jak łączenie błotników z przednim pasem (przygotowanie pod chromy) oraz łączenie wsproników błotnika z podszybiem (przód). Brak klamek (otwierany z pilota - kierowca i pasażer).

Zawieszenie:
Przód:
Wymienione amortyzatory, regenerowane zwrotnice, wymienione wszystkie simerblocki, łożyska, tuleje oraz gumy.
Tył:
Wymieniony wahacz od strony pasażera oraz bałwanki.

Silnik ma głowicę (nową wraz z zaworami i sprężynami - przejechane 4kkm), wymienione świece, filtry, panewki korbowe, pierścienie i rozrząd również 4kkm. Panewki główne wymieniane 15kkm. Docisk Valeo. Wałek świątka 385. Palony na kluczyk. Bez wycieków.

Auto chciałbym sprzedać bez kierownicy (chyba, że za dopłatą 110zł - Kierownica drewniana Raid z nabą na stary wieloklin). Alufelgi widoczne na zdjęciu również nie są na sprzedaż.

Przegląd do 7.06.2007, OC 22.05.2007.

[ wiadomość edytowana przez: Chudy89 dnia 2006-12-27 19:41:37 ]

[ wiadomość edytowana przez: Chudy89 dnia 2006-12-27 19:43:52 ]

1 PLN

szymon chyba trzeba jechać do katowic

e tam bedziemy jezdzic :| katowice same przyjada w styczniu tak jak mowily

a co chcesz kupic nowego chudzielcu jeden? mam nadzieje ze jakiegos klasyka albo wiekszego fiata

no blisko Krauzer.

Przesiadłem się na to:

[ wiadomość edytowana przez: Chudy89 dnia 2006-12-27 22:03:34 ]

Idz pan w chooooooj z takim zartem nie sprzedawaj boba sprzedaj poldka

Cytat:
2006-12-27 22:21:11, SzymonX pisze:
Idz pan w chooooooj z takim zartem nie sprzedawaj boba sprzedaj poldka

hehe ja tak zrobiłem przed świetami
maluch ma specjalne miejsce

nie obrażajcie sie ale wolałbym fiata od poloneza , polonez jest wstrętny i jeździ gorzej niż wygląda

mirafiorke swoja sprzedaje za 1100 od poldka ladniejsze i szybsze i w papierach ma 1.4

Ja się nie gniewam. To być wyjątkowy egzemplarz polda-lota.
Kumpel kupił go od jakiegoś dziadka inżyniera, który zrobił nim za 9 lat 38kkm. Kumpel dobił do 46kkm i ja go zanabyłe.
Zero korozji, wszystko elegancko zabezpieczone (mimo że w zimę nie jeździł. Ta jest drugą, którą widzi). Zawieszenie igła - zero stuków, puków i tym podobnych. Silnik jakby z fabryki wyjechał. To 170km/h już jechał...

Dla mnie jest w sam raz.

chudy ale to wciaz bedzie poldek.... ale jak wolisz...