Jedzie ktos od was...?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
... na zlot do Zvolenia? Wiem, ze silna grupa jest z Krakowa, stad moje pytanie kieruje przede wszystkim do was. Z polnocnej Polski bedziemy jechac przez Krak (z wyjatkiem tych, korzy maja krotsza droge do Chyznego) i fajnie byloby spotkac sie i dalej pomykac razem. Zdecydowanei wieksza czesc ludzi jedzie w czwartek, std kolejne pytanie - czy ktos bedzie sie wybieral rowniez tego dnia?

Pozdro
Zuraw

a koło której godziny będziecie w kraku?? może bym wpadł pooglądać wasze furacze?? a może znajdziecie chwilkę żeby wpaść na pas /głównie chodzi mi o 1.1 / jakieś równoległe czy coś

Termin zdecydowanie do dupy = egzaminy

Ja się też wybieram moim bolidem, jeszcze nie na 100%, ale raczej tak, no to do zobaczonka Panowie i oczywiście Panie!!!

Co do wyjazdu to najwieksza grupa bedzie jechala w czwartek rano z Wawki. Dokaldne informacje u mnie na stronie:
Czwartek rano:
---
Spotkanie w Chyżnem w czwartek o godzinie 14. W związku z tym wyjazd z Warszawy o godzinie 6. Jest to godzina odjazdu z parkingu przed IKEĄ w Jankach. Planujemy dojazd od Krakowa około godziny 11.30-12 i od razu jazdę dalej.
---
Mysle, ze nie bedziemy jechac 6 godzin do Kraka, tylko przyjedziemy wczensiej. Spotykamy sie na stacji JETa na wylocie na Zakopane. Nie wiem jak dokladniej mozna to miejsce opisac - bylem na tej stacji tylko raz w zeszlym roku - jechalem obwodnica i potem w prawo. Stacja jest po prawej.
A z tymi naszymi furaczami to bedzie naprawde roznie, bo bedzie jechalo bardzo duzo osob, ktorych w ogole nei znamy... Po prostu jada ludziska na zlot, wiec sie dolacaja. Was tez zapraszam - bedzie w koncu okazja sie poznac

Kumple byli rok temu i mówią że było super, ja bardzo chętnie bym się przejechał ale jeszcze niewiem jak z czasem i kasą. A po drugie to mam BISa (niewiele sie znam na autkach) a z tego co widziałem to poprzedniego roku był tylko 1BISw Zwoleniu. Jak mi coś padnie to sobie pewnie sam nieporadze, tym bardziej zę mój bolid niejest w najlepszym stanie (uszkodzona skrzynka, przerdzewniały wachacz (co zamierzam wymienić), beznadziejny gaźnik do którego części niema w żadnym sklepie (JIKOV) i słabo mi działa tylnia wycieraczka na szybie )
Ogólnie to chce jechać, najwyżej niedojade.
Mam jeszcze pytanie odnośnie wachacza do BISa, slyszałem że:
1) pasuje od zwykłej 126 tylko amora trzeba wymienić na zwykłego.
2) trzeba oddac do kowala aby coś tam zmienił (jak ktoś coś takiego robił to ile to może kosztować)
Kończe bo sie rozpisałem.
Pozdrawiam ALL

Napraw mechanike, tak, zeby na trasie nei trzeba bylo wachacza zmieniac a z reszta poradzimy sobe po drodze. Tak sie zaczalem zastanawiac i rzeczywiscie nieprzypominam sobie BISow w Zvoleniu... A ze bylo super niech swiadczy fakt, ze wszyscy, ktorzy byli w zeszlym roku jada w tym. I nie pomoglo pozakladanie rodzin, narodziny dziecka - jada nawet z rodzinami. Zlot w Zvoleniu to jak jeden wielki piknik - w zeszlym roku najstarszy uzytkownik malara mila chyba 72 albo 79 lat - dokaldnie nie pamietam
No i ci zajebisci Wegrzy - ROTFL, ROTFL, ROTFL - rozwalaja wszystkich - komu jak komu ale chyba wlasnie Polakom przypadli najbardziej do gustu i bardzo mocno sie zintegrowalismyprzy piwku w zeszlym roku. W tym napewno nie bedzie gorzej. A - jeszcze ciekawostka - szefem klubu malego fiata na Wegrzech jest dziewczyna - Dori - riwna kobitka .

A - no i jakbysmy jechali razem, to razem jako grupa polska, a ze z innych klubow to nie ma wiekszego znaczenia - i tak za cel postawilismy sobie zgarniecie wxzystkich nagrod, co juz niemalze mialo miejsce w zeszlym roku

Naprawde nei warto sie zastanawiac czy jechac. Lepiej sie zastanowic nad tym czy mna sie paszport aktualny

Jak by mi się udało pojechać to licze na pomoc z waszej strony .

Ja też bym chciał sie wybrać, ale te kilometry!! Troszke za daleko. Zobaczymy, może jak autko dotrwa to w przyszłym roku. Miłego wyjazdu i wielu miłych wrażeń na zapas życzę. Pozdrawiam i cze!!

a ten Zvoleń to gdzie się znajduje

jak daleko to jest od krk? ile km? jedzie ktos z krk? ustawiacie sie gdzies wczesniej?

wszelkie info jest na maluch.mgt.prv.pl

Cytat:
2003-05-25 22:25:10, widynek pisze:
wszelkie info jest na maluch.mgt.prv.pl

Dokladnie. A kilometry mozna policzyc z jakiejs internetowej mapy drogowej. Szkoda tylko ze Tiscover nie bangla, bo byl w miare miarodajny. BTW - jakby ktos znal jakis link do takiej mapkki (z wyjatkiem Michelina, ktory zaklada, ze trase Wawa - Krk robi sie w 3 godziny) to bede wdzieczny.

A co do miejsca i godziny spotkania to wszystko jeszcze wrzuce na stronie, ale na pewno bedzie to JET o ktorym pisalem wczesniej.

Ja sie szykuje... ale na 100 % bede wiedział parę dni przed terminem wyjazdu.

z checia bym jechal ale nie wiem jak z egzaminami i jeszcze jedna sprawa skaczyl mi sie paszport ale cos moze wykombinuje

pozdrowienia