Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() FPioter HF MEMBER Hyundai Getz Active Warszawa | 2006-12-28 12:31:25 Witam!
A może to wina zimówek? Niektóre opony zimowe mają krawędzie opon tak skonstruowane, że mocno się odczuwa drgania przy skręcie - nacisku na krawędzie. Układ wspomagania getza jest bardzo czuły i może przenosi te drgania? U mnie po założeniu zimówek mam lekkie wibracje przy skręcie i oczywiście mocno szumi wtedy ![]() Pozdrawiam |
![]() gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2007-01-11 22:41:46 mhmhm, sprawdzales zawsze na biegu??
jak jest na luzie bo to wykluczyloby oski chyba usterka z serii "moze byc wszystko po kolei" lozysko??-moze to byc jego konca poczatek ale na razie brakuje charakterystycznego dzwieku , za to opcja z temperatura bylaby na miejscu polosie no niby mamy skrety (bo najczesciej wystepuje i zaczyna sie problem przy skretach manewrach)ale predkosc jest troche za duza maglownica raczej nie, ja stawiam na lozysko albo koncowke drazka czy to jest przy skrecie w prawo i w lewo, a co by sie dziao jakbys skrecil na jakim duzym placyku do oporu i zaczal go powoli rozpedzac??? |