Toruń_ jedzie ktoś??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jade do torunia czy ktos z was sie rowniez wybiera??

Witam,

Byłem tam 3 razy... na dzień dzisiejszy mówie jedno: JUŻ NIGDY WIĘCEJ!!!

Wole wydać ciut więcej i pojechać na Blitz Hits w Luckau (ogólnoswiatowy zlot Opli). Dla zainteresowanych dodam, że w zeszłym roku był jeden Lotus na Holenderskich blachach!!!

I to jest zlot a nie zjazd szarańczy (gdzie 50% to autka z jednym spojlerem lub seryjne).

pozdr.

Daro, ja się wybieram, bo będę jechał po rodzinkę do Gdańska. Fajnie by było spotkć jeszcze jednego omesiarza. Będziemy w kontakcie, ja toruń zbam raczej tylko z mapy, we dwóch będzie raźniej.
Pozdr, Janusz
PS
Młody może jak LOB okrzepnie organizacyjnie kopniemy się większą grupą i do dojczlandii

Byłem , popieram Młodego , no chyba że macie w planie prace blacharsko-lakiernicze
Pozdro DanDan

DanDan, serio aż tak źle? Może napisz jak to z grubsza wygląda, byłem w wawie na zlocie tuningowców i wyścigach, fakt, że bestii tam nie wprowadziłem tylko poszliśmy z synkiem piechotką, ale nie widziałem jakichś ekscesow.

janusz spoko jeszcze sie sklikniemy ja jade z elblaga z kolesiem on senatorem a ja swoim. tylko ze wjazd qde w tamtym roku kosztowal 200 zl/

buaaahhaaahhahaha.... 200zl!?

w zeszłym roku bez rezerwacji od samochodu 50zł, od każdej osoby w aucie (poza kierowcą) 10zł.

Kilka ciekawostek;

1. W zeszłym roku mój namiot o mały włos nie został staranowany przez jakiegos pijanego łosia, który zapierd... pomiędzy wszystkimi (Namiot naszych sąsiadów jednak został staranowany).

2. Facet pije pyffko w ogródku i VW Golf wjeżdża w niego --> chodziły sluchy, że facet zmarł... wylądował "tylko" na OIOM'ie.

3. Znajomi, z którymi miałem przyjmność dojechać na miesce, po wypiciu raptem 1 litra vodki (na trzech) wsiedli do samochodu i na pas scigać sie!

4. Zbyt wiele przypadków, żeby sie rozpisywać, ale dzwon za dzwonem!

5. Kolega Czarny_3000 ,po przebudzieniu się, ujrzał, że ma na masce tone piachu, bo ktoś rył obok niego w trawie...

6. ToiToie w sobote ok. godziny 16 zaczęły wylewać pomiędzy namioty, auta, zwiedzających swą zawartość (impreza trwała do niedzieli).

7. Woda w beczkowozach skończyła się w sobote ok. 11...

8. (to było 2 lata temu) piękne dachowanie + wyżucenie pasażera przez szyber dach na asfalt... dachowanie nówki BMW X5.... rozpędzony Nissan niewyhamował uderzył w opony i połamał nogi jakiejś dziewczynie...

o obrzyganych autach wspominać nie będę...

pozdrowienia i mam nadzieje, że w tym roku coś się zmieni.... choć po lepiej miało być już rok temu, dwa, trzy, cztery itd.....

No Młody wszystko opisałeś

Recenzja odstraszająca, z pewnością nie będę ryzykował wjazdu, o nocowaniu wogóle a tym bardziej w namiocie nie ma mowy, po prostu będę jechał do Gdańska po rodzinę i mógłbym zahaczyć o Toruń. Na pokazywaniu omesi w tym gronie mi nie zależy, tym bardziej na jakichś popisach. Jeśli ktoś się wybiera z podobnym nastawieniem, to ok. Poza tym ciekaw jestem jak się zaprezentuje OKP na tej imprezie, w końcu taż jeżdżą opelkami

ale jesteś złośliwy jANUSZ ja nie jestem a też się przyp...

pzdr

No, czytając rezenzję Młodego, to dziwi mnie że organizator jeszcze nie siedzi w pace.

Urg, co ja znów powiedziałem, cholera czy na starość już tak tetryczeję, że co powiem to faux pas?. .
Jako ciekawostkę polecam wątek na forum OKP o wyższości Poldka nad Astrą lub odwrotnie, to dopiero jest lektura. Ciekawe co by było jakby kompy mogły strzelać, pewnie trup słałby się gęsto

No... czytalem. Nawet cos napisalem... Ale tam mamy do czynienia z nieugietym fanatykiem co po mojej Omie " polecial z kalasza ".

Moze to jakis regionalny z AL KAIDY z misja taranowania OPLI

Polecam ten watek...

Hehehehe ja feż czytałem twoje wejście smoka Dramar, miałem wrażenie, że jakbyś go miał pod ręką to byś mu urwał łeb i nasikał do szyi, aż serce rosło

EEE.. lbow nie urywam... a siusiu tylko grzecznie do kibelka...

Ja urywam przy samej dupie - podobnie jak wystawiane przez królów szos palce środkowe (też przy samej dupie).

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Słusznie Prowo, jak coś robić to porządnie

Prowo a myślałem że jesteś GRZECZNYM przykładnym i wyrozumiałym kierowcą

no , ubaw po pachy, klient jak dla mnie ma pierwsze miejsce + nagroda główna - posażek z gówna za poziom idiotyzmu. a swoja droga zastanawia mnie fakt że jest to którystam post z koleji , który ma chyba na celu być "kijem mwłożonym w mrowisko", zdaje mnie sie ze niektórzy np. goscie z OKP na forum LOB i cała reszta ( głównie sympatyków FSO ) na forum OKP piszą post zaczepny i czekaja na reakcję - kompleksy kurwa mają czy jak ?

i nie sądzę że Bartek seni A2 miał za co przepraszać, porównanie było idealne

to smutne że tego typu osobniki jeżdżą po polskich drogach. nie chciałbym spotkać gościa

---+++== LOS OMEGAS BESTIALES ==+++---
Exclusivo club e Opel Omega !

>>> www.omega.lob.prv.pl <<<

Urg... zdejmuj wloty bo Cie czolg potraci

Mowilem, ze to "brodacz" z AL KAIDY... tylko sie maskuje w pancernym poldku...

I cytat z innego watku tez to potwierdza :
Cytat:
przedstawiciel handlowy Rafinerii Gdańskiej S.A. na małopolskę.

Rafinerii... Gdanskiej... - filia Bagdad...