| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
daro_el opel omega A Elbląg | 2003-05-25 18:04:45 jade do torunia czy ktos z was sie rowniez wybiera?? |
Mlody_Omega HONOROWY WETERAN Lanser Pabianice | 2003-05-25 20:54:54 Witam,
Byłem tam 3 razy... na dzień dzisiejszy mówie jedno: JUŻ NIGDY WIĘCEJ!!! Wole wydać ciut więcej i pojechać na Blitz Hits w Luckau (ogólnoswiatowy zlot Opli). Dla zainteresowanych dodam, że w zeszłym roku był jeden Lotus na Holenderskich blachach!!! I to jest zlot a nie zjazd szarańczy (gdzie 50% to autka z jednym spojlerem lub seryjne). pozdr. |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-05-25 21:56:40 Daro, ja się wybieram, bo będę jechał po rodzinkę do Gdańska. Fajnie by było spotkć jeszcze jednego omesiarza. Będziemy w kontakcie, ja toruń zbam raczej tylko z mapy, we dwóch będzie raźniej.
Pozdr, Janusz PS Młody może jak LOB okrzepnie organizacyjnie kopniemy się większą grupą i do dojczlandii |
DanDan HONOROWY WETERAN BMW Świętochłowice | 2003-05-25 22:17:38 Byłem , popieram Młodego , no chyba że macie w planie prace blacharsko-lakiernicze Pozdro DanDan |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-05-25 23:14:59 DanDan, serio aż tak źle? Może napisz jak to z grubsza wygląda, byłem w wawie na zlocie tuningowców i wyścigach, fakt, że bestii tam nie wprowadziłem tylko poszliśmy z synkiem piechotką, ale nie widziałem jakichś ekscesow. |
daro_el opel omega A Elbląg | 2003-05-26 22:10:03 janusz spoko jeszcze sie sklikniemy ja jade z elblaga z kolesiem on senatorem a ja swoim. tylko ze wjazd qde w tamtym roku kosztowal 200 zl/ |
Mlody_Omega HONOROWY WETERAN Lanser Pabianice | 2003-05-26 23:00:31 buaaahhaaahhahaha.... 200zl!? w zeszłym roku bez rezerwacji od samochodu 50zł, od każdej osoby w aucie (poza kierowcą) 10zł. Kilka ciekawostek; 1. W zeszłym roku mój namiot o mały włos nie został staranowany przez jakiegos pijanego łosia, który zapierd... pomiędzy wszystkimi (Namiot naszych sąsiadów jednak został staranowany). 2. Facet pije pyffko w ogródku i VW Golf wjeżdża w niego --> chodziły sluchy, że facet zmarł... wylądował "tylko" na OIOM'ie. 3. Znajomi, z którymi miałem przyjmność dojechać na miesce, po wypiciu raptem 1 litra vodki (na trzech) wsiedli do samochodu i na pas scigać sie! 4. Zbyt wiele przypadków, żeby sie rozpisywać, ale dzwon za dzwonem! 5. Kolega Czarny_3000 ,po przebudzieniu się, ujrzał, że ma na masce tone piachu, bo ktoś rył obok niego w trawie... 6. ToiToie w sobote ok. godziny 16 zaczęły wylewać pomiędzy namioty, auta, zwiedzających swą zawartość (impreza trwała do niedzieli). 7. Woda w beczkowozach skończyła się w sobote ok. 11... 8. (to było 2 lata temu) piękne dachowanie + wyżucenie pasażera przez szyber dach na asfalt... dachowanie nówki BMW X5.... rozpędzony Nissan niewyhamował uderzył w opony i połamał nogi jakiejś dziewczynie... o obrzyganych autach wspominać nie będę... pozdrowienia i mam nadzieje, że w tym roku coś się zmieni.... choć po lepiej miało być już rok temu, dwa, trzy, cztery itd..... |
DanDan HONOROWY WETERAN BMW Świętochłowice | 2003-05-26 23:11:05 No Młody wszystko opisałeś |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-05-27 19:34:40 Recenzja odstraszająca, z pewnością nie będę ryzykował wjazdu, o nocowaniu wogóle a tym bardziej w namiocie nie ma mowy, po prostu będę jechał do Gdańska po rodzinę i mógłbym zahaczyć o Toruń. Na pokazywaniu omesi w tym gronie mi nie zależy, tym bardziej na jakichś popisach. Jeśli ktoś się wybiera z podobnym nastawieniem, to ok. Poza tym ciekaw jestem jak się zaprezentuje OKP na tej imprezie, w końcu taż jeżdżą opelkami |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2003-05-28 06:17:06 ale jesteś złośliwy jANUSZ pzdr |
Gomall Vauxhall Omega West Lothian | 2003-05-28 08:20:42 No, czytając rezenzję Młodego, to dziwi mnie że organizator jeszcze nie siedzi w pace. |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-05-28 09:12:31 Urg, co ja znów powiedziałem, cholera czy na starość już tak tetryczeję, że co powiem to faux pas?. Jako ciekawostkę polecam wątek na forum OKP o wyższości Poldka nad Astrą lub odwrotnie, to dopiero jest lektura. Ciekawe co by było jakby kompy mogły strzelać, pewnie trup słałby się gęsto |
DrA eS ... | 2003-05-28 09:15:57 No... czytalem. Nawet cos napisalem... Ale tam mamy do czynienia z nieugietym fanatykiem co po mojej Omie " polecial z kalasza ".
Moze to jakis regionalny z AL KAIDY z misja taranowania OPLI Polecam ten watek... |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-05-28 09:50:51 Hehehehe ja feż czytałem twoje wejście smoka Dramar, miałem wrażenie, że jakbyś go miał pod ręką to byś mu urwał łeb i nasikał do szyi, aż serce rosło |
DrA eS ... | 2003-05-28 10:06:12 EEE.. lbow nie urywam... a siusiu tylko grzecznie do kibelka...
|
Kartos HONDA CRV Zielonka | 2003-05-28 18:00:10 |
totr V8/C200 łódż/belfast | 2003-05-28 19:54:33 Prowo a myślałem że jesteś GRZECZNYM przykładnym i wyrozumiałym kierowcą |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2003-05-29 07:05:42 no , ubaw po pachy, klient jak dla mnie ma pierwsze miejsce + nagroda główna - posażek z gówna za poziom idiotyzmu. a swoja droga zastanawia mnie fakt że jest to którystam post z koleji , który ma chyba na celu być "kijem mwłożonym w mrowisko", zdaje mnie sie ze niektórzy np. goscie z OKP na forum LOB i cała reszta ( głównie sympatyków FSO i nie sądzę że Bartek seni A2 miał za co przepraszać, porównanie było idealne to smutne że tego typu osobniki jeżdżą po polskich drogach. nie chciałbym spotkać gościa ---+++== LOS OMEGAS BESTIALES ==+++--- Exclusivo club e Opel Omega ! >>> www.omega.lob.prv.pl <<< |
DrA eS ... | 2003-05-29 08:29:44 Urg... zdejmuj wloty bo Cie czolg potraci Mowilem, ze to "brodacz" z AL KAIDY... tylko sie maskuje w pancernym poldku... I cytat z innego watku tez to potwierdza :
Rafinerii... Gdanskiej... |