MotoNews.pl
3 25 lotnisko Czyżyny (17018/0)

25 lotnisko Czyżyny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanie do osób które były na zlocie i robiły zdjęcia czy maja moze zdjęcie zielonego DF-a???
Bo autko zrobiło na mnie bardzo duże wrażenie (i niechodzi mi o kolor) miał błotniki zrobione jak BMW M-power jakiś wlot na masce zderzaczki od jakiejś innej bryczki i na zajebistej glebie i Feldze.
Poprostu oszalałem jak go zobaczyłem
Jak coś to wrzućcie na forum niech inni też zobaczą.

Widziałem tego kanta niestety mountez nie mial aparatu i nie bylo jak zrobic zdjec. Felgi bodajze BBS na tylnych tarczach dwa zaciski, poszerzenia ala bmw z przodu białe kierunki, z tylu bardzo ładnie wkomponowane swiatla od łady 2107 i zderzaki z jakiegos innego samochodu. Pod maska jakies 2.0 pewnie DOHC, w srodku deska z poloneza Caro Plus jakas sportowa kiera, przednie siedzenia z porsche ( podobno )
Koles wydal 8tys zł na sama stylistyke ale wyglada naprawde powalajaco.

do klubu go szkoda, że nie jeździł, ale wyglądał naprawdę nieźle!!

jakto niejeździł przecież na pas przyjechał a z pasa to juz niestety na holu i na tylniej szybie miał naklejke jakiejś pizzeri no ale śliczny poprostu miodzio

jeżeli mówicie o takim z napisem na tylnej szybie to go widziałem i słyszałem poddjechałem na światła i widze zielone auto ale co to? łada czy fiat? .... potem zauwazyłem przód i było jasne że to fiat. silnik ładnie mruczał i na 100% nie była to jednostka 1500 też mi przyszło do głowy że powinien trafić do klubu

Cytat:
2003-05-25 23:09:30, krzych pisze:
jakto niejeździł przecież na pas przyjechał a z pasa to juz niestety na holu i na tylniej szybie miał naklejke jakiejś pizzeri no ale śliczny poprostu miodzio

chodziło mi o to, że się nie ścigał....no z naklejkami z tej pizzerii stało obok jeszcze chyba porsche czy coś

porshe moze... ja widzialem jak oba jechaly tzn ten zielony fiat i chyba opel manta B czerwony też z napisem pizzeri...ale autka

Cytat:
2003-05-26 10:24:55, widynek pisze:
Cytat:
2003-05-25 23:09:30, krzych pisze:

chodziło mi o to, że się nie ścigał....no z naklejkami z tej pizzerii stało obok jeszcze chyba porsche czy coś

Wiem widynek o co chodziło

znalazłem fotki tego kanta na wiejskim tuningu

dobry w chuj

A co tu jest wiejskiego????????
Jak dla mnie to kant jest zajebisty a jeszcze lepiej sie prezentuje na żywo bo na zdjęciach wcale taki niski niejest a w rzeczywistości to naprawde zrobił na mnie DUŻE wrazenie

ja tu nic wiejskiego ine widze.... jest wyjebisty!!!!

Ja w nim nic wyjebistego nie widzę

Jak dla mnie za bardzo plastikowy

Profanacja porządnego samochodu

Zapachniało mi Lancią INTEGRALE, uważam że zajebisty przez duże Z!!!!!

Fiacior wygląda ładnie, ale gdybym to ja go robił, to zostawiłbym chromowane zderzaki i pod przedni zderzak zamontował dokładkę taką jak ma Remias i ja...
ale każdy ma swoje gusta i guściki...

nie lubie zderzaków plasti-funtastic w DFie , ale ten wygląda spko , poszerzenia fajne i ciekawy kolorek oczojebny , ale ogulnie podoba mi się , - tylko faktycznie załorzył bym chromowe zderzaczki od 132 takie jak u mnie - i taki spoilerek z przodu jak u Remiasa - ewentualnie to co jest zrobione , tylko całkiem bez zderzaków

niby fajny. ktoś sie nieżle napracowal i chwała mu za to , ale to nie bardzo mój styl...

dostałem dane od własciciela na temat tego wozu...

SILNIK:
4 cl. rzędowy 2000 dohc. Moc 112 km
GT: stożkowy filtr powietrza, kingdragon, instalacja gazowa-bardzo dobrze współpracująca z silnikiem samochodu, przerobione chłodzenie-funkcjonuje bardzo dobrze{1 termostat}, wydech o zwiększonej średnicy( tłumiki własnej konstrukcji}
NAPĘD:
Tylny-5 biegów, szeroki tylny most{polonez 6 cm}.
ZAWIESZENIE:
Przód-sprężyny {Ford Scorpio}, amortyzatory{zmodyfikowane}, tył sztywny
HAMULCE:
Przód-tył tarczowe + hydrauliczny ręczny, dodatkowe zaciski, pompa umieszczona w tunelu samochodu
KOŁA:
Obręcze 7 x 15 , opony 205 /50 R15, dystanse na oś 3 cm,
STYL:
Plastikowe zderzaki, przód{Renault}, tył {BMW}, poszerzenia błotników, brak wlotów powietrza, przedłużone tylne drzwi, zmienione tylne światła {Lada}, szyber-dach, wlot na masce, grill ,
WNĘTRZE:
Deska i białe zegary {Polonez plus}, siedzenia i kierownica{Porsche}, welurowa tylne siedzenia, centralny zamek, alarm,
AUDIO:
Sonny CD-se gra

Dzieki ze odpisałeś na emaila.Ja będe jutro na czyżynach gdzieś od 15-00.Mam nadzieje ze sie spotkamy

blee , niepodoba mi sie wogule nic a nic , takie moje zdanie , totalnie nie muj gust