Tarcze zegarow do lady 2104

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiec tak, mam te male wskazniczki od lady i chce zaszczepic 2 z nich w innej furze. Jest to wskaznik temperatury cieczy i wskaznik ladowania. Chcialbym jakies tarcze wyskalowane w cyfrach do nich, a wiem ze jest cos takiego bo kumpel mial a ze ja w Ladach nie siedze to mi jest ciezko to znalezc... Prosil bym o pomoc i ewentualny kontakt na cur2@wp.pl Z gory dzieki i szczesliwego nowego

zobacz TU może ci coś pomoze

a ten wskaznik co tam jest pokazany na dole to on nie mierzy cisnienia oleju? Chyba ze jest przeskalowany jakos ale i tak mi nie odpada bo ma zakres tylko do niecalych 90 a mi zalezy zeby bylo do min 120. Dla uproszczenia foto wskaznika, ktorego chcialbym zaadoptowac:

I jeszcze jedno pytanie, patrzac od przodu, to po lewej stronie sa styki do podlaczenia. I gdzie jest + gdzie - a gdzie sygnal z czujnika?

[ wiadomość edytowana przez: curek_88 dnia 2007-01-01 14:59:12 ]

Siemanko wszystkim! Mam maly problem.ostatnio zmienialem cala deske razem z zegarami od2107 do 2104 i nie wiem jak podlaczyc obrotomierz,bo w 2104 seryjnie nie byly montowane. z gory dzieki za wszelkie wiadomosci

Siemanko są trzy przewody
+ (to wiadomo chyba gdzie)
- (masa)
1 ( do cewki)