| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Sliwek_Wrc Skoda 105 L Krakow | 2003-05-26 00:04:43 hehe ale fajnie bylo Co do zlotu to znowu bylo malo osob od nas Po zlociku pojechalismy na przylasek wzucic na ruszt kielbaski (tzn dwa autka pojechaly misiek i ja). Bylo nas z 8 osob i bylo fajnie. Niektorzy wyladowali w wodzie (tak apropo to buty jusz mam umyte misiek a rachunek wysle mailem Moim zdaniem grill byl o wiele lepszy niz zlot. Mozna bylo sie posmiac (szczegolnie z miska ktory udawal szympansa Byle czesciej chlopaki takie wypady byly organizowane Pozdrowionak od szybkiego sliwki |
Mefisto KSK Szefostwo Nissan 100NX Kraków | 2003-05-26 19:40:57 No zabawa byla przednia niestety jak to zwykle bywa nieobeszlo sie bez strat(czesc od grilla).Najlepsze w tym wszystkim jest to ze ta czesc znowu niebyla wielkosci zapalki czy nawet kielbaski tylko duzo wieksza no ale niestety przepadla.Co do wolka to tez glupio wyszlo a szczegulnie z tymi kluczami.
Sliwce kompiel wyszla akurat na dobre bo mial okazje "wyprac skarpetki" jak to on moowi No ale niema co plakac nad rozlanym mlekiem.Ogulnie mysle ze bylo fajnie. kiedy nastepny?????Ja prponuje soote to wtedy kazdy dluzej zostanie |
Putin Kraków | 2003-05-26 20:07:16 hm w sobote...ciekawa myśl zobaczymy czy coś nie wypadnie... |
KaCzY Seicento Kraków | 2003-05-26 22:35:29 Kijowo ze sie nie zgralismy ja widziałem sie z Miskiem bo byłem troche wczesniej i ulokowałem sie na 1 a pozniej okazało sie ze zapomniałem fona i nie miałem sie jak dogadać z wami !!
tel zostawiłem w długich spodniach bo na grilla to sie spodenki zapodałem A jak dzwoniłem do Mefiego to sie dogadałem sie dokładnie gdzie to bedzie!!! Sorki moze w sobote teraz coś sie pomysli ale mam nadzieje ze wczesniej to moze ise popalamy i wtedy grilla sie zrobi a nie tak wieczorem !!!! niewiem jak inni !!! Moze sie wypowiedzą na ten temat!!!!!!!!! |
Mefisto KSK Szefostwo Nissan 100NX Kraków | 2003-05-26 22:50:34 sorry kaczy ale ja tez bylem pewien ze bedziemy na 1-nce a tu w trakcie jazdy misiek moowi ze jedziemy na 9-tke.na komoorke tez bys sie niedodzwonil bo padla bateria.jak sobota wypali to napewno niebedzier to od 18 tylko gdzies o 14 albo i wczesniej. i dam ci jeszcze znac sms-em jak cos |