Gazownik w łodzi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam do obejżenia i jakiś tam napraw/wymian instalację w moim nowym nabytku?Macie może namiary na jakiegoś dobrego i w miarę taniego gazownika w łodzi?Czy opłaca sie jechać do "Nagaz" czy może ktoś zrobi to taniej i lepiej?

na ul. Malowniczej jest bardzo dobry zakład, jadąc Piłsudzkiego mijasz Selgros i w lewo, jest tablica reklamowa, naprawde dobra i porządna firma, a do tego tania !!!

Moze jeszcze jakieś propozycje?

ul.Polna (numeru ci nei powiem dokladnie, jedziesz w dol, po prawej stronie masz zaklad od instalacji samochodoych)

ul.Srebrzynska (f-ma Na-Gaz,NaGaz, jakos tak)

kawalek od lodzi moge polecic - namiar jest w innej kategorii

Cytat:
2007-01-03 15:13:11, taxi pisze:
ul.Srebrzynska (f-ma Na-Gaz,NaGaz, jakos tak)

Tak myślałem,żeby do nich podjechać,ale podobno nieźle się cenią,a ja ostatnio troche biedny jestem,ale jak będzie trzeba to zapłacę odpowiednio bo nie chcę oszczędzać po to żeby za miesiąc znów coś robić.

Cytat:
2007-01-03 15:35:15, kroczak pisze:
Tak myślałem,żeby do nich podjechać,ale podobno nieźle się cenią,a ja ostatnio troche biedny jestem,ale jak będzie trzeba to zapłacę odpowiednio bo nie chcę oszczędzać po to żeby za miesiąc znów coś robić.

no to fakt . . cenia sie odpowiednio

moim zdaniem NAGAZ jest najlepszy może są drodzy ale zakładałem u nich lpg do fiesty i do toledo i moge powiedzieć ze nie miałem problemów i myśle że warto zainwestować
pozdr