@@@@ PREZENTACJA LANTRY @@@@ //C E|

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Zapraszam do obejrzenia mojego wozu !!!

Jeżeli chodzi o jej wygląd TO DAJE RADE

WEJDZ W MÓJ PROFIL obczaj foty!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pozdrawiam

Ona naprawde tak wyglada... ?

Zapraszam do umieszczenia samochodu na stronie www.hyundaifanklub.pl

Witam!!!!!!!!!!!!!!!

Jak widzisz na małym zdjęciu tak bedzie to wygladać
w tym momencie wlot z przodu jest pusty
co widac na fotce 2 3 5
ale wszystko mam plan dokończyć w 2007 czyli w lato

Pozdrawiam niewiem jak te foty dodac
zassaj i dodaj elo

Napisz opis, dołącz zdjęcia w lepszej rozdzielczości i wyślij na adres mailowy Witka, a on zajmie się ich dodaniem na stronę klubową

Samochód na pewno ciekawy, ale i kontrowersyjny Co mi się w nim podoba to ogólny stan, na tych zdjęciach wygląda na bardzo zadbane auto, bardzo ładne, efektowne felgi, i ogólnie mógłbym powiedzieć, że wszystko mi się podoba, ale pod mój gust nie podchodzi przedni zderzak, więc jest to ta jedna rzecz, która mi się nie podoba. Ale jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje... i w ogóle nie podjąłbym się oceny Twojego auta, ale jako, że umieściłeś taki wątek na ogólnym forum to pozwoliłem sobie rzucić swoje trzy grosze
Ogólnie fajnie, że coś się dzieje Zapełnij tą dziurę IC i będzie super

Napewno w samochod wlozyles duzo pracy i czasu, ale jak patrze na przod tego samochodu to mi sie kojarzy z jakimis wymyslami typu Calibra Team Masz napewno wyjatkowy model i chwala za to, ale mi wyglad auta jak ciuchcia nigdy nie podchodzil, bez obrazy
Pozdrawiam

moje zdanie jest takie mi podoba się wszystko co odbiega od serji niekture przerubki bardziej niekture mniej a co do twojego to tak jest dobrze ale wlot w zderzaczku powinieneś czymś wypełnića reszta niejest zła projekcik godny uwagi między innymi twoja lantra jest dobrym dowodem dla niekturych niedowiarków ze hyundaia nie da się stuningować może wkońcu co niektuży zaczną zmieniać zdanie na ten temat i coś drgnie na rynku z akcesoriami no to tylko zostaje ci jeszcze popracować nad małymi szczegułami a to że jest podobny do kalibry to tu się z tym nie zgodze bo ople zawsze będom oziębłe i nie będą miały tego czegoś w sobie a u ciebie widać że autko zdobyło jakiś harakter jedno co się zostaje to pogratulować i mam nadzieje że się spotkamy na jakimś zlocie a w tedy obejzymy dokładniej twoje dzieło pozdro i sorki za błędy ale pisze będąć po imprezce

Auto wygląda na zadbane jednak wg mnie skrzywdziłeś Lantrunię tym plastuśowym przednim czymś (to chyba zderzak?)
Bardzo ładne osadzenie auta na efektownych felach-zastosowałeś dedykowane sprężyny obniżające czy jakiś mod przy seryjnych?

Dla mnie Lantra j1 zawsze pozostanie bdb materiałem na sleepera.

BTW
jakieś mody pod maską?

tu sie wytnie tam sie dolozy szpachla szpachla i jeszce raz pianka i da rade
ja juz sobie zmienilem ten zderzak z przodu w myslach i powstalo cakiem cakiem fajne auto
pzdr
prosze zrob cos ze zderzakiem

ciekawe i efektowne przeróbki, a za całość dałbym 4+ i z przyjemnością zobaczyłbym tą landrynkę na najbliszym spocie ...

mały-gls: Vex nie powiedział, że auto jest podobne do Calibry, tylko, że ten zderzak kojarzy mu się z wynalazkami, którymi często "przyozdabiane" są Calibry. Ja tak to zrozumiałem i chyba mniej więcej to miał na myśli, a to zupełnie co innego znaczy.
A co do błędów, to rzeczywiście pojechałeś po bandzie Nie używasz w ogóle "ó"?

Cytat:
2007-01-07 21:58:15, MacTB pisze:
mały-gls: Vex nie powiedział, że auto jest podobne do Calibry, tylko, że ten zderzak kojarzy mu się z wynalazkami, którymi często "przyozdabiane" są Calibry. Ja tak to zrozumiałem i chyba mniej więcej to miał na myśli, a to zupełnie co innego znaczy. A co do błędów, to rzeczywiście pojechałeś po bandzie Nie używasz w ogóle "ó"?

o zamkniete to przedewszystkim ,
w antydyktandzie maly-gls jestes dla mnie mistrzem

ale wracajac do tematu wierze ze jesli nowy kolega wezmie pod uwage nasze spostrzezenia to
odpiluje troche tu troche tam-zakleji pianka i bedzie miodzio ,
nie pasuja mi pod kontem te wloty dzielone
lepsze bylyby juz ala zwykly rs
ale uwaga podkreslam ze jest to moja osobista ocena

Cytat:
2007-01-07 21:58:15, MacTB pisze:
mały-gls: Vex nie powiedział, że auto jest podobne do Calibry, tylko, że ten zderzak kojarzy mu się z wynalazkami, którymi często "przyozdabiane" są Calibry.

Dokladnie tak.

Ta lantra bedzie szykowana pod instalacje turbo ?

no panowie za błędu odrazu raz jeszcze przepraszam ale co do tej caliberki to ja odniosłem wrarzenie co do całości a jeśli chodziło o sam zderzaczek to no faktycznie może jest w pewnym stopniu podobny ale sami przyznajcie pomysł całkiem odważny i ambitny a co do mojego ó-u to musze niestety powiedzieć że niektuży są terz dyslektykami i niestety nawet jak bardzo by się starali to i tak im nie wyjdzie a ja niestety jak na nieszcęsście jestem jednym z nich

Zainstaluj najnowszego Firefoxa, jest w nim korekcja błędów jak w wordzie, podkreśla wyrazy z błędami na czerwono

dzięki wielkie to trzeba się rozejżeć i pobrać plik to może w pewnym stopniu zmniejszy się śmiech z mojej osoby ale już zdążyłem przywyknąć do takich sytuacji i teraz poprostu nie zwracam zbytniej uwagi na to co niektuży mówią ,ale dzięki pozdrawiam

Cytat:
2007-01-09 00:21:24, maly-gls pisze:
dzięki wielkie to trzeba się rozejżeć i pobrać plik to może w pewnym stopniu zmniejszy się śmiech z mojej osoby ale już zdążyłem przywyknąć do takich sytuacji i teraz poprostu nie zwracam zbytniej uwagi na to co niektuży mówią ,ale dzięki pozdrawiam

odemnie masz zapewnienie ze ja sie z Ciebie nie smieje inni tez nie poprostu ciezko sie czyta i tyle
zauwaz ze ja nie uzywam znakow interpunkcyjnych od pewnego czasu brak mi tesz wszelakich kreseczek nozek i innych pierdol
ale juz niedlugo (where is my laptop)

moge ci smialo powiedziec ze mac juz nie raz poprawial posty po mnie
byly tego dwa powody
1-nie chcialo mi sie, i nie zwracalem uwagi na to co pisze
2-biorac pod uwage moj mlody wiek a zatem czeste imprezy zakrapiane %, czasem niezle barambole wychodzily
ps.mac to tak odrazu jak to gowno wylaczyc bo nie chce mi sie szukac

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dzięki za opinie!!!
i za zaproszenie na prezentacje wozu na stronie
...od ostatniego logowania zamontowałem skóre

jak tylko zkończe zderzak daje wóz do "WITKA" na @

co do pierwszego eRSa zderzaka- to sory ale zbiera mnie na wymioty jak go widze Ludzie przecież ten zderzak jest chyba w CZIPSACH lejs dodawany
WSZĘDZIE GO PEŁNO - chodzi mi głównie o niemiecke wozy...

PONY i inne japońce wyglądają z nim świeżo TO MUSZE PRZYZNAĆ I NAWET NA RSe DOCENIAM KAŻDEGO KTO ZROBIŁ Z NIE TU NI NGO WA LNE GO AUTA - FAJNĄ TACZKE
....Ale jak macie wybór dawajcie coś innego :p

W moim zderzaczku faktycznie Listwa pod maską przypomina tą z kalibry przy robieniu tego bardziej myslalem ze neonik tam wsadze niz to by w jakimś stopniu przypominalo to CALIBRE.

W zasadzie zrobił bym go teraz troche inaczej ... miałem zmieniac wlot żeby wchodził do środka gleboko ale kumpel mowil ze na pewno urwe go nieprzyzwyczajony i w tedy sie pobawie -wiec zostawiłem

Najwazniejsza sprawa to mysle, że to linia nawozia u mnie jest ok bok zderzaka jest taki sam jak bok progów ksztalt i wysokość sie zgadzaja więc jest ok
wszystko to kwestia gustu ja jestem zadowolony jak np na stacji ktoś patrzy z przodu i mówi ....to opel....mówie że nie- a on obchodzi auto i mówi a już widze: Honda Civic

-----------------------------------------------------------------------------

Widze ze lantra nie pozostanie seryjna Jednak ja na twoim miejscu najpierw zajol sie tym co siedzi pod maska a dopiero wygladem

Bardzo mi przykro ale jak dla mnie to auto zaczyna nadawać się na stronkę www.wiejskituning.pl. Wybacz szczerość