Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
tomtu PRIMERA GT łódź | 2007-01-04 19:55:16 Po zdjęciu gumek z dołu drzwi brudzą się progi.
Ja zrobiłem tak: ![]() Kupiłem dwa plastikowe kątowniki w OBI takie do wykończania kafelków i przykleiłem silikonem do progów tak ok.5mm poniżej drzwi. Efekt jest taki ,że progi są dużo czystsze.Tak samo spód drzwi. |
![]() Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2007-01-04 20:33:39
![]() |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2007-01-04 20:40:17
Tobie Bartuś naprawdę coś się stanęło ![]() ![]() To że Kolega zrobił wiochę myląc kafelki w domu z progami w aucie , nie znaczy że musisz tak niesympatycznie się wypowiadać i że zaraz wszyscy tak sobie spieprzą wozy ![]() ![]() ![]() |
![]() ETomek_GT Skoda Octavia Tarnowskie Gory | 2007-01-04 20:45:30 nie no... jeszcze uszczelke do okien wlep wkolo drzwi to wogole bedzie czysciutko... jak dla mnie porazka... |
![]() markon Klubowy Weteran Grand Vitara 2 , Vit ... Pajęczno (EPJ) | 2007-01-04 20:49:21 powiem tyle te progi to zajebisty problem ja jak wysiadam zawsze zapominam ze sa w błocie i nogawki zawsze uj.... w błocie masakra cos przecierz da sie z tym zrobic |
![]() markon Klubowy Weteran Grand Vitara 2 , Vit ... Pajęczno (EPJ) | 2007-01-04 21:03:31
![]() ![]() |
tomtu PRIMERA GT łódź | 2007-01-04 21:11:28 Mam gdzieś że ch..wo wygląda.
Ważne że nie mam upierdzielonych nogawek przy wsiadaniu lub wysiadaniu.A nie mam czasu ani chęci myć co drugi dzień progów. |
![]() ETomek_GT Skoda Octavia Tarnowskie Gory | 2007-01-04 21:14:52 Maniek umyj czesciej auto i problemu nie bedzie ![]() W Octawi najmocniej brudza sie nie tyle progi co ten skos przy tylnych drzwiach ktory non stop jest czyms ubrudzony... ale od tego wynalezli szmatke zeby przetrzec raz w tygodniu i problemu nie ma a roboty na cale 30sekund. Nie trzeba auta od razu kafelkowac ![]() |
![]() Adam4302 Klubowy Weteran ![]() Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | 2007-01-04 21:22:47
Maniek, Ty to masz takie samo błoto na zewnątrz jak w środku ![]() ![]() ![]() |
![]() markon Klubowy Weteran Grand Vitara 2 , Vit ... Pajęczno (EPJ) | 2007-01-04 21:24:50
![]() ![]() ![]() |
![]() Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2007-01-04 21:29:43
Krytykuje ludzi za druciarstwo jakie robia w tych autach. Zamiast umyc czesciej prog czy auto kolega daje jakies listewki do okien. Mysle ze chlapacze po bokach od tira bardziej zdaca egzamin |
![]() Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2007-01-04 21:30:48
|
![]() Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2007-01-04 21:31:20 Niedługo nikt tu nie będzie pisał o wprowadzonych usprawnieniach czy patentach ze strachu , ze go "lepsi" zmieszają z dużym fiatem. ![]() |
![]() Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2007-01-04 21:42:35
Usprawnienie ? dla mie to wiocha jets i jezeli ktos mi cos takiego pokazuje musi liczyc sie z krytyka lub uznaniem. Akurat w moim przypadku to pierwsze. Caly czas wy pijecie ze mam lepsze auto wiec mi palma odbila i espero mam w dupie. Duzy blad. Nigdy nieporownywalem tych dwoch aut bo to bez sensu. Widze wady i zalety zarowno jednego jak i drugiego auta wiec skonczcie ze tak sie wyraze wkolko piepszyc lepszy czy gorszy. Mam prawo do oceny. Tak samo jak wy ocenialiscie moje modyfikacje w aucie pozytywnie lub negatywnie tak teraz ja oceniam wasze |
![]() Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2007-01-04 21:42:57
Navi, co Skoda to Skoda, prawie jak WV [/provo] ;=) |
![]() ETomek_GT Skoda Octavia Tarnowskie Gory | 2007-01-04 21:58:05 Maniek... robia kanalizacje czy nie... zeby tak auto uwalic trzeba albo przejechac jakas trase w strugach deszczu i po nieciekawej okolicy, albo przejezdzac przez owe blotko z wirujacymi kolami ew dryftem...
Navi... dla Ciebie to usprawnienie??? ok pomaga moze... ale z zewnatrz to wyglada do d... od razu mam przed oczyma maluszki, polonezy czy inne "cos" po osiedlowym tuningu... |
![]() tommi3737 Klubowy Weteran Megane CC Łódź | 2007-01-04 21:59:13 jak widac wiekoszość z nas oderwała te uszczelki pod spodem drzwi i dobrze bo jak w drzwiach sie dziury na wylot porobią to nawet mycie codziennie niepomoze-co do tych uszczelek czy kontowników okiennych to moze i niejest taki głupi pomysł ale tylko na ciemnym lakierze(u mnie w białym raczej niebedą pasowaly) Kolega od tych uszczelek mógłby jeszcze dac fotke jak wyglada auto z perspektywy metra czy dwóch
U mnie tez sie progi brudzą ale jak wysiadam z auta to nogi podnosze do góry wiec nigdy niewycieram tego syfu-inna sprawa ze co drugie mycie auta-czyli jakis raz na miesiąc musze umyc równiez progi A sam temat uważam jest pożyteczny ponieważ moze da jakies kompromisowe rozwiązanie tego problemu |