Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2007-01-05 02:39:26 od Corsy i Astry nie wiem czy na bank pasują, od reszty raczej tak, a już na pewno z Vectry A, bo takie mam u siebie ![]() Ad.1 troche utrudnają otwieranie, ale bez przesady, da sie z tym żyć... Ad.2 Nie porównywałem ale pewnie podobnie..... ja mam ustawione najniżej jak tylko można a i tak jest wyżej niż na serii Ad.3 Z Viki GT, oznacza baaardzo wygodnie ![]() Ad.4 Chyba kolega JaChomik ma foteliki z kadetta, poszukaj w archiwum Ad.5 Szukaj na allegro i forum vectry/kadetta.... Ad..6 Mi wyprał kumpel Karcherem i jest spoko Ad.7 Nie wiem pozdro |
![]() Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2007-01-05 18:19:15 Z Corsy B nie pasują.. inne mocowania..
Ja wsadzilem do espero (jak jeszcze mialem) standartowe fotele z Kadetta 3D. problem byl taki.. ze pokretło do regulacji oparcia było docisniete do podłokietnika.. Raszta pasowała bez problemu. P.S. Moje tez były recaro.. w zabie tez są recaro. |
![]() szandrzej KIA Cerato Mińsk Mazowiecki Wrocław | 2007-01-05 20:03:54 Miałem u siebie fotele z Calibry. Siedziało się niżej, ale za to duuuużo wygodniej(mimo, że miałem welurowe fotele) i ciało było dużo lepiej podparte w zakrętach. Jedyne, co trzeba było zmienic, to sprzączki pasów bezieczeństwa na Esperakowe, ponieważ Oplowskie nie pasują. Nie było problemów z otwieraniem podłokietnika. ![]() |
![]() JaChomik Klubowy Weteran Honda Civic 1.8 Szczecin/Glasgow | 2007-01-05 20:08:45 Ja musiałem przełożyc lewy na prawy bo inaczej wychodziła mi regulacja pochylenia od środka |
![]() szandrzej KIA Cerato Mińsk Mazowiecki Wrocław | 2007-01-05 20:25:01 U mnie w ogóle nie chciały się pasy zapiąc, i w Oplowskiej sprzączce kierowcy kabelka od czujnika zapięcia pasów. |
artmedia Warszawa | 2007-01-05 21:01:43 Ad.4 Chyba kolega JaChomik ma foteliki z kadetta Czy to prawda ? Jeśli tak, to proszę JaChomik'a o podanie linku
|
![]() JaChomik Klubowy Weteran Honda Civic 1.8 Szczecin/Glasgow | 2007-01-05 21:07:20 Ta posiadam fotele z kadeta za niedługo zapodam fotki bo teraz troszke za zimo i nie chce mi się dupska ruszac z domu |
artmedia Warszawa | 2007-01-05 21:22:20 Super. Z góry dziękuję.
|
Buba030 Płock | 2007-01-06 20:41:26 Rozumiem , ze fotele np z Vectry nie wymagają żadnych przeróbek , czyli wyciągam swoje i ładuję te z Vectry i wszystko pasuje?? Tzn chodzi mi o prowadnice. I jeszcze jedno pytanko. Nie wiecie czy pokrowce na siedzenia pasuja z Espero do tych foteli z Vectry?
Czy zmiana sprzączki na naszą jest kłopotliwaq czy to tylko jedna śruba? |
![]() JaChomik Klubowy Weteran Honda Civic 1.8 Szczecin/Glasgow | 2007-01-06 20:49:27 Jeżeli masz regulacje pochylenia oparcia od srodka to bedzie chaczyło o podłokietnik i trza przełozyc jak ja lewy na prawy mocowania fatela z viki 1 pasuje bez problemu do espero nic nie trza przerabiać |
Buba030 Płock | 2007-01-06 21:02:23 Dzięki za odpowiedź. teraz tylko trzeba znaleźć dobre fotele z Vetry.....
a wie ktoś moze czy pokrowce pasuja? Musiałem załozyć wcześniej bo mam przetarty fotel kierowcy ,wiec chciałbym je po wymianie foteli zatrzymać. Jeszcze pytanie: JaRabbit pisał kiedys , zezamontował fotele z poloneza plusa. Jakie wrażenia z jazdy? I czy tzreba coś przerabiac czy tez pasuja bez przeróbek? |
![]() JaChomik Klubowy Weteran Honda Civic 1.8 Szczecin/Glasgow | 2007-01-06 21:06:45 |
Buba030 Płock | 2007-01-06 21:40:29
Dzieki , napisałem już wczesniej do tego gościa ,żęby przysłał wiecej zdjęc , czekam na maila........ |
artmedia Warszawa | 2007-01-06 23:04:58
5. Zna ktoś może namiar na sprzedającego któreś z w/w foteli w dobrym stanie ![]() ![]() ![]() |
Buba030 Płock | 2007-01-18 20:08:52 Czy orientuje się ktos jak jest z fotelami z Vectry B? |
![]() dogan Daewoo Espero 1.8 Bydgoszcz | 2007-01-18 20:48:07 Jeśli masz tylko troszku wolnego czasu, garaż, szlifierkę kątową i ewentualnie spawarkę to praktycznie z każdego auta można przerobić mocowania. Ja mam w esperaku kubełki recaro od Omegi C a braszko ma w nexii fotele z Alfy.
Pozdro Dogan |
![]() Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2007-01-18 21:37:59
nie pasują.... ponadto ponoć są mniej wygodne.... co do wcześniejszego pytania o pokrowce to na bank nie bedą pasaowac.... kubełek z vectry ma zupełnie inny stan.... chyba, zę kupicie zwykłe fotele z viki, wtedy jakaś szansa jest.. gdzie szukać.. na allegro.. można tu można też zamiast vectra wpisać inne modele opla.... można też szukać wśród aut na części..... ja moje mam właśnie z tekiego ogłoszenia dla zdeterminowanych można przejrzeć fora vectry/innych opli pozdro |