Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Phate Opel Astra F - Caravan Poznań | 2007-01-05 10:04:34 Mam taki mały "problem". A tak wogóle to chciałbym sie przywitać jako ze od 3.1.07 jestem szczesliwym czlonkiem tego Klubu ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Phate |
![]() MINIO Forumowicz Asterka Stalowa Wola | 2007-01-05 10:40:41 Kolego co sie bede rozpisywal ![]() http://astra.autokacik.pl --- bardzo fajna strona o asterkach, a to co szukasz znajdziesz klikajac: TECHNIKA/NAPRAW TO SAM/WYJMOWANIE ZEGAROW |
![]() Phate Opel Astra F - Caravan Poznań | 2007-01-05 12:20:47 ok dzieki zaraz po pracy to sprawdze. A wiecie moze co moglo sie zepsuc w blokadzie i jak ja naprawic ?? Dam rade zrobic to sam czy bede niestety zmuszony udac sie do warsztatu ![]() |
![]() pio555 Forumowicz Opel Astra F Caravan Radom | 2007-01-08 20:28:37
jeśli dobrze się orientuje to blokady kierownicy CHYBA nie da sie naprawić |
![]() GrzesD Opel Astra F X14NZ Kielce | 2007-01-09 15:21:21
Wlasnie wrocilem z garazu.Rozbieralem licznik i przyjrzalem sie przelacznikowi... Jesli uda ci sie zdjac wylacznik zespolony to powinienes dac rade sam wymienic bo naprawic nie sadze bo tam sam plastik jest a kleic nie ma sensu chyba. Dobrze porozlaczaj przewody od przelacznika i poduchy i powinienes sobie dac rade. Co dosamego przelacznika nie zaglebialem sie jak go sie zdejmuje. Najlepiej podjedz na szrot i popatrz na dana czesc. Moze przy okazji kupisz tanio sama blokade |
![]() Phate Opel Astra F - Caravan Poznań | 2007-01-10 11:22:06 No to bedziemy kombinowac i moze skocze na szrot bo to dobre wyjscie. Dzieki bardzo chlopaki
Pozdrawiam |