| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bodziot "Misia" czyli Fiat P ... Kraków | 2007-01-05 11:42:49 Witam
Do sprzedania mam maluszka rocznik 1983 ale jest przerobiony na FL przez poprzedniego właściciela. co za tym idzie na nadwoziu i silniku ma tabliczki z nabitymi numerami autko ma przegląd i ubezpieczenie do lipca jak dobrze pamiętam co jeszcze o nim powiem powiem może wady : - do wymiany zwrotnice zwłaszcza ze autko stoi już 2 miesiące gdzieś mam części wiec postaram sie dorzucić - mechanizm podnoszenia szyby kierowcy sam mechanizm wliczony w cene autka - do wymiany poduszki pod silnikiem gdyz na postoju całe autko wpada w drgania ale sie nie tłucze - gdzieniegdzie nadgryziony ale podłoga zdrowa - niestety ma padnięty akumulator który mimo przechowywania w stanie naładowanym w ciepłej piwnicy zmarł smiercia naturalna ale jak ktos chce to go dam bedzie na ew kaucje w przypadku zakupu nowego teraz zalety: - nowe hamulce czyli wymienione wszystko co sie dało wraz z linką recznego - wymienione łozyska i piasta alternatora wraz z paskiem - nowy tłumnik - nowe przeguby i zabieraki - zawieszenie pod skrzynią - nowy pływak w baku - autko ma już tablice ze znaczkiem UE wiec odpada ich wymiana i mały akcent tuningowy czerwone pasy bezpieczeństwa
Kupiłem go za podobna sumę jako pojazd zastępczy na czas naprawy poloneza Autko wygląda strasznie ale przejeździłem nim dużo kilometrów i zawiódł mnie tylko raz jak siadły łożyska alternatora. Jest wyregulowany bierze ok 0.4l oleju na 1000 zawsze zapala i całkiem dobrze chodzi. z czystego sentymentu szkoda mi go oddawać Złomiarzom na pozarcie bo jest to naprawdę dzielne autko i chciałbym zeby skończyło swój żywot w dobrych rekach zwłaszcza ze silniczek bardzo ładnie chodzi kontakt imie Bogusław tel 502-648-636 bogus_tabor@poczta.onet.pl albo na priva |
przemekkum 126el Bochnia | 2007-01-05 12:44:53 jakies fotki prosze i zobacz na ten przeglad i ubezpieczenie bo bylbym na niego chetny. kupic na zime |
bodziot "Misia" czyli Fiat P ... Kraków | 2007-01-06 19:13:17 przegląd do 19.07.07 ubezpieczenie do 20
aha i jeszcze jedna sprawa żeby było jasne auto sprzedaje bez ubezpieczenia czyli trzeba będzie je sobie ubezpieczyć powód jest ono na brata a on sobie zastrzegł taki mykes czyli żeby nikt nie zrobił bum na jego koszt. Ale postaram sie jakoś to załatwić wiedząc ze to trochę zmniejsza atrakcyjność biednego maluszka kto był na Zlocie w Dobczycach to może kojarzy takiego biednego poobijanego czerwonego maluszka
niestety strona FSOAK jest w przebudowie wiec niema żadnych pod reką ale jutro zrobie siwerze [ wiadomość edytowana przez: bodziot dnia 2007-01-06 19:16:16 ] |
jozekrj F&F Sympatyk Astra G / Jumper Targówek | 2007-01-06 19:40:36 jak sprzedasz z oc brata to podpisaniu umowy jak ktos puknie to nie idzie na twojego brata |
bodziot "Misia" czyli Fiat P ... Kraków | 2007-02-04 11:21:50 zrobiło sie chwile ciepło wiec pstyknołem mu kilka fotek
Wiem ze to nie jest luxus model ale naprawdę szkoda mi go ma Maxi szrot oddawać |
bodziot "Misia" czyli Fiat P ... Kraków | 2007-03-23 17:13:54 ogłoszenie nie aktualne auto poszło na żyletki
|