[s] gratki do swapa oraz silnik 899

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Do budowy swapa mam

pompe elektryczna zewnetrzna
chlodnica trucka z 1 wentylatorem
zbiornik wyrownaczy
nagrzewnice BIS
inslacja (wiazka) z 1.1 - pasuje

calosc za 250zl w komplecie

oraz silnik 899 z cc, bez gory wtrysku (ale dorzucam przepustnice wraz z czujnikiem polozenia - u darcyka za parenascie zlotych bedzie mozna dokupic) oraz bez rozrusznika, cewek i docisku z tarcza - trzeba wymienic uszczelniacze - dodaje NOWE (kupione za 30zl), oraz simering kola pasowego bo zaczelo chlapac.

Silnik kupiony od forumowicza w maju, w czerwcu wrzucony u mnie - przesmigal 10.000 bez ingerencji z mojej strony.
Cena 350zl. Jak ktos wezmie w komplecie z tajlami z gory - calosc popchne za 550zl.

[ wiadomość edytowana przez: Pat_kdb dnia 2007-01-05 14:52:03 ]

graty procz silnika zaklepane do 10tego poki co.

up

no zeby to byl gaznikowy z osprzertem to juz bym bral bo mnie cisnie troche ;/

Ile za chlodnice, zbiornik wyrownawczy, nagrzewnice? Rurek z przodu na tyl nie masz moze?

gosc mial brac i 10 sie odezwac ale mnie widac osikał wiec jest to do wziecia jak poprzednio za 170zl (120 chlodnica, 10 zbiornik, 40 nagrzewnica) jest tez wiazka i pompka, biorac wsyztsko jeszcze ubijemy cene.

Wiesz wiazki to nie bede potrzebowal, bo bede mial od seja juz, ale moze pompke, tylko nie wiem czy sie wyrobie w tym miesiacu z kasa, bo silnik jeszcze musze kupic, a to priorytet, wiec nie obiecuje.

jak chcesz wez odemnie - cena bedzie dosc mila (niska) na tyle ze warto bedzie samemu sobie wymienic uszczelniacze i to co tam by mu sie przydalo. a odpychal sie tez dobrze.

Mam do Ciebie daleko strasznie, bo jestem z Warszawy. Poza tym tutaj mam silnik prawie nowke na oku. Interesuje mnie w zasadzie caly kompletny kit zeby go wsadzic razem z altkiem, wiazka, pompa paliwa, wody, rozrusznikiem, przewodami, chlodnica, nagrzewnica, termostatem. Napisz mi na priva co masz i za ile oddasz, tak z ciekawosci, bo watpie zebym sie skusil.

jak masz w dobrym stanie to bierz, lepszy wiadomo

a co ja mam - w sumie to co pisalem, a kit ma Ruff.

ap

Pat masz może jakieś zdjęcia tego zbiorniczka wyrównawczego?

niamam. zwykly zbiornik z wtryskowej wersji poldkow