Kupie szybe!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poszukuje szyby przedniej do Omegi '2000 solarycznej (fioletowej) oraz listwy diodowej do swiatła stopu przy podsofitce(lub gdzie można dostac takie fikuśne diody). Jesli ktoś coś miałby z tego pisac co i za ile i bedziemy sie dogadywac, ewentualnie jakis namiar we Wrocławiu lub okolicach, tylko nie ASO

eee a nie ma takich szyb w firmach montujących je ??

pytam bo nie bardzo wyobrażam sobie transport używanej przedniej szyby

z transportem sobie poradze bez problemu juz jedną wiozłem, a i owszem firmy pewnie, że posiadają- bagatela w dwoch cena oscylowała ok tysiączka- natomiast w ASO na Karkonoskiej musiałem przysiąśc z wrażenia

Zadzwoń na Żmigrodzką 071 352 96 81

Szyba solarna z montażem u nich to ok. 700zł (tylko na zamówienie). Pogadaj z nimi, może zejdą nieco z ceną.

Cytat:
2007-01-05 22:47:59, Cleber pisze:
pytam bo nie bardzo wyobrażam sobie transport używanej przedniej szyby

Oj jest to możliwe

Cytat:
2007-01-06 17:24:03, Executive pisze:
natomiast w ASO na Karkonoskiej musiałem przysiąśc z wrażenia

Dlatego podstawiają klijentowi krzesło coby w kafle nie wyj....ał

to ja sie podlacze, musze wymienic przednia szybe w Omie A'92. Myslalem zeby byla lekko przyciemniona, bo Polacy maja strasznie wysoko ustawione swiatla Chyba ze to g...o warte i szkoda kasy w to ladowac i kupic normalna z paskiem u gory na slonce. Tak czy siak poszukuje sprawdzonego zakladu w Wawie i okolicy, znacie cos? Tata tez potrzebuje wymienic przod w Zafirze.

Cytat:
2007-01-07 02:39:47, fatboy82 pisze:
to ja sie podlacze,

nie szukasz nygusie - poczytaj

nygus ze mnie i galgan
wielkie dzieki za nakierowanie, sadze ze skorzystam jak maja takie mile ceny

Cytat:
2007-01-07 02:39:47, fatboy82 pisze:
to ja sie podlacze, musze wymienic przednia szybe w Omie A'92. Myslalem zeby byla lekko przyciemniona, bo Polacy maja strasznie wysoko ustawione swiatla Chyba ze to g...o warte i szkoda kasy w to ladowac i kupic normalna z paskiem u gory na slonce. Tak czy siak poszukuje sprawdzonego zakladu w Wawie i okolicy, znacie cos? Tata tez potrzebuje wymienic przod w Zafirze.

uzywke kupilem ostatnio za 90zł, do tego klej do szyb 20zł i specjalny podklad ceramiczny pod tenze klej. Wymiana we wlasnym zakresie. Dodam ze zeszly mi dodatkowo trzy dni na naprawe blacharska wkolo szyby. Ogolnie materialy max 150zł, lacznie z blacharka, jesli ma sie dostep do narzedzi.

[ wiadomość edytowana przez: darek_1 dnia 2007-01-08 00:46:38 ]

no niestety nie mam teraz nawet dostepu do garazu, a pogoda jest w kratke, wiec lepiej nie ryzykowac. Poza tym przednia szyba to za powazna sprawa by sobie samemu kombinowac, a wydanie 150zl plus moj czas czy 350zl z gwarancja i poleceniem czlonka LOB, to jednak wole wydac te 350zl i niech to robi gosc co sie na tym zna

Nono - ja nie polecałem za 350zł
Ja pojechałem do Parczewa po szybkę i przywiozłem do Wawy gdzie wkleili mi ją za 100zł. Podałem namiar w Polecam

Cytat:
2007-01-08 11:02:02, fatboy82 pisze:
no niestety nie mam teraz nawet dostepu do garazu, a pogoda jest w kratke, wiec lepiej nie ryzykowac. Poza tym przednia szyba to za powazna sprawa by sobie samemu kombinowac, a wydanie 150zl plus moj czas czy 350zl z gwarancja i poleceniem czlonka LOB, to jednak wole wydac te 350zl i niech to robi gosc co sie na tym zna

no niestety garaz to podstawa, w zimnie czy deszczu tego nie da sie zrobic. Druga sprawa to po wklejeniu takiej szyby auta nie ruszam nawet na centymetr przez conajmniej 12 godzin. No i do samego wklejenia potrzebna nam jest druga osoba do przytrzymania szybki

Mam jedna uzywana szybke za 100

Do omegi A

a juz niedlugo bedziie druga kupilem sobie nowenke pilkingtona

wkleilem i cieszylem sie nawet nie 3 miesiace

obydwie zielone z paskiem