Zakończenie Sezonu Motorowego "06 BYDGOSZCZ 06.01.2007

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
NO TO SEZON OFICJALNIE ZAKOŃCZONY
Po uroczystym rozdaniu PUCHARÓW wszyscy skoczyli na pieterko.. Pogadac Pojeść Popić kawe i inne soki i oczywiście popstrykać fotky
Prosto z ROZDANIA wiekszość uczestników udała sie do lokali na małe co-nieco .My przycumowaliśmy na barce gdzie znalazła nas ekipa z torunia jednak nie wszyscy byli Bizer, Evil i cała reszta nie zaszczyciła nas swoją obecnością a naprawde było FAJNIE (ale rambo ich rozliczy z tej nieobecności)
W drodze powrotnej w KOWALEWIE POMORSKIM Ekipa "BAR" napotkała na opór ze strony POLICJI
Martoszka ich czarowała Rambo oslepił i pojechalismy dalej
przed rozejsciem sie do domów małe spotkanie z kibicami i sesja zdjeciowa na ORLEN-ie i Mozna bylo powiedzieć ze SEZON sie zakończył
Wiecej nie bede opisywa wszysto mozna zobaczyc na ...
Zakończenie Sezonu Motorowego 2006
Zdjęć jest sporo wiec prosze o cierpliwośc myśle ze po 15 bedą wszystkie

Rambo jak zwykle się postarało, brawa

Cytat:
(...) naprawde było FAJNIE

w Bydgoszczy??!! Ale w BYDGOSZCZY?!

[ wiadomość edytowana przez: magda_trikolor dnia 2007-01-08 22:01:46 ]

no extra było, wychodze z samochodu i juz buty uwalone w blocie jakimś z ulicy, same ulice dziurawe jak ser, mało miejsc gdzie mozna coś zjeśc a jak juz można to drożyzna jak nie wiem co. pozatym lodowisko było zamkniete, wypiał nas pan twardowski z okienka na rynku.
dobrze ze cała atmosfere poprawiały miłe panie które były z nami

u a ha szwagry 2 ;]

Bizer dlatego trzeba było wbic na BAReczke i nie wnikac w dziury
PS. GDZIE JEST RADASS!!

rambo ty to chyba sobie w kulki lecisz
a w bydgoszczy nie moze byc fajnie bo tam rejs mieszka
bylem szczesliwy jak juz bylismy w trasie do torunia ale i tak nie moglem wyjsc z szoku ze jade samochodem i nie mam przed soba kierownicy i wogole siedze na jakiejs kanapie 3malem sie mocno cala droge zeby nie dostac zawalu, qrde kiedy ja ostatnio z tylu w samochodzie jechalem

Cytat:
2007-01-09 12:12:29, evilone pisze:
rambo ty to chyba sobie w kulki lecisz a w bydgoszczy nie moze byc fajnie bo tam rejs mieszka bylem szczesliwy jak juz bylismy w trasie do torunia ale i tak nie moglem wyjsc z szoku ze jade samochodem i nie mam przed soba kierownicy i wogole siedze na jakiejs kanapie 3malem sie mocno cala droge zeby nie dostac zawalu, qrde kiedy ja ostatnio z tylu w samochodzie jechalem

u mnie w kancie

Jaki buc!!! no nie moge.... co za menda pospolita

Cytat:
Jaki buc!!! no nie moge.... co za menda pospolita

I ty Vyzn-R przeciwko mnie (a razem robiliśmy nie jedno.. zdjęcie)
Mi sie raz udało ze na moim aparacie są zdjecia z moją osobą to zaszalałem a ty mnie tak tu
Czekaj czekaj my sie spotkamy i wtedy pogadamy

Cytat:
2007-01-09 12:12:29, evilone pisze:
(...) ale i tak nie moglem wyjsc z szoku ze jade samochodem i nie mam przed soba kierownicy i wogole siedze na jakiejs kanapie

Te! z szacunkiem bo więcej do Bydgoszczy nie pojedziesz

Cytat:
2007-01-09 09:20:08, LUKASSmajkel pisze:
Bizer dlatego trzeba było wbic na BAReczke i nie wnikac w dziury

Barkę mamy u siebie, za to cała "reszta" która jest w Bydgoszczy nie występuje w Toruniu co czyni nasze miasto pięknym, niepowtarzalnym oraz atrakcyjnym pod względem krajobrazowo-turystycznym

"ej co to za mgła?"
"to znak znad bagien, zbliżamy się do Tyfusowa"

czy dziewczyna siedząca w golfie na tylnej kanapie razem z Evilem studiuje może prawo na umk w toruniu?

czeczun
ona studiuje czarownicoznawstwo, budowe śilnikow Fiata
W wolnym czasie lata na MNIETLE
i jeździ ekstremalknie CIĄGNIKAMI ROLNICZYMI
Pojawia sie na KJS-ach Mini-Maxach niewiadomo z kąd, przylatuje na mnietle i wymiata

Cytat:
2007-01-11 12:03:19, czeczun pisze:
czy dziewczyna siedząca w golfie na tylnej kanapie razem z Evilem studiuje może prawo na umk w toruniu?

ona tylko niekiedy siedzi na prawym

ok, czaję =)
Po prostu widziałem bardzo podobną do Niej dziewczynę u siebie na wydziale i tak mnie się skojarzyło, hehe

czeczun sie zakochał, czeczun sie zakochał

evil siedzial z tylu lol

o! o mnie, o mnie

Cytat:
2007-01-11 12:03:19, czeczun pisze:

w Toruniu tak, ale ani prawo, ani nie studiuje

Cytat:
2007-01-11 12:45:14, LUKASSmajkel pisze:
Pojawia sie na KJS-ach Mini-Maxach niewiadomo z kąd (...)

zabrakło jeszcze "nie wiadomo po co"

fakt, Evil siedział z tyłu, był smutny że nie za kierownicą, ale nie martwcie się o niego

prawda ze ta bródka łaskocze ?

raczej

teraz wiemy już w kogo tak naprawde zapatrzony jest Rejs

[ wiadomość edytowana przez: magda_trikolor dnia 2007-01-12 09:44:57 ]

Sporo juz widziałem ale CIĄGNIKI na MINI-MAXach
hm może byc ciekawie a nawet bardzo ciekawie

[ wiadomość edytowana przez: LUKASSmajkel dnia 2007-01-12 12:29:20 ]