Moje nowe felgi :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Prezentuje fotki moich nowych felg

felgi to : Dotz Jarama 15/7
Oponki : BFGoodrich 195/50/R15

WG. mnie super a jak sie prezentuja na zywo, ech wszystkie panienki sie oglądaja sprawdziłem pod szkoła mojej dziewczyny

zblizenie nr 1

zblizenie nr 2

widok ogolny - NIE MYSLCIE ZE MI TAK TYL SIADL PO PROSTU JADE PO POCHYŁOSCI I PRZED CHWILA WYJECHALEM Z GARAZU!

Widok ogolny

I to tyle czekam na opinie

Pozdrawiam
Lasombra (imperator, cenzor i morderca niewinnych postów)

Losombra

Dla mnie są piękne !!!!!!!!!!

Felgi SUPER !!!
1. Stylistycznie bardzo pasują do Espero
2. Jak za takie felgi o takich rozmiarach to cena zajebista jak za nówki sztuki
3. Jak dla mnie profil opon za mały...
kółka giną pod tak masywnym nadwoziem...
no i te "dziury" pomiędzy kołami a nadkolami...
rozwiązanie - albo większy profil albo obniżenie zawiechy
4. Ale nie czepiając się opon, to zakup felg jak najbardziej TRAFNY!

fajne faaajne..i oponki tez sa zajebiste i trzymaja sie drogi jak przyklejone tylko troche za glosne ..a co do profilu ta ja mam taki sam

Fakt, kapetki zajeb... . Głośne powyżej 90 km/h. Ale to i tak nie zastąpi wrażeń z podróżowania Grand Cherokee-m na oponkach terenowych Cooper- a z Piwnicznej do Wawy 450 KM

Bardzo fajne felgi. Ładnie to wszystko razem wygląda. Moze tylko toto (piasta?) ciemne w środku felgi mogłoby być przysłonięte ale poza tym ok.

A co to jest na lewych drzwiach ?

Super

Ta i Le mans to najładniejsze felgi tego producenta

Cytat:
A co to jest na lewych drzwiach ?

Wygląda jakby orzełek ...... z dużej wysokości "narobił" (sorrki to takie pierwsze skojarzenie)
Ale felgi zajebiste

GG

dzieki dzieki ale sam to zrobilem...znaczy sie sam przykleilem bo to naklejka a nie .. no wiecie co...

fele fajne ale ten przod jakos dziwnie wyglada z boku z tym zdezakiem.

Powiedz lepiej jak odczułes zmniejszenie profilu, jakies wrażenia z zakresu dynamik lub elastyczności..???
No i opowiedz jakie masz wrażenia z jazdy BF, jak przyczepność, głośność dziury..itd.
Niestety prosi sie żebyś obniżył troche to zawieszenie...
A z tyłu może by tak imitacje tarcz założyc, bo ten bębęnek czerwony wygląda rachitycznie...

zmniejszenie profilu czuje na kazdej studzience
na BFGoodrich jezdzilem ostatni sezon a teraz mam tylk olepsze.. sa super przczepnosc ekstra sprawdzilem na ttrasie wchdozac w zakret przy 140 km/h

jesli chodzi o kulture jazdy to nie zauwazylem zmian

Profiler G sa dosc glosne ale i tak glosno slucham radia wiec to tak bardzo nie przeszkadza....

ale troche denerwujace sa jak wylaczysz radio