MotoNews.pl

Www.fsoautoklub.pl

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszamy na nowe forum FSOAK.
Bardzo proszę zarejestrować się wypełniając wszystkie możliwie pola w profilu, ponieważ przy drobnej zmianie nicka łatwiejsza będzie identyfikacja.
Rejsteracja nie jest automatycvzna i nigdy nie bedzie. Każde zgłoszenie przechodzi przez moje łapy i RR. Proszę o cierpliwość.
Po wejściu na forum, prosze uważnie zapoznać się ze wszystkimi informacjami, bowiem zmieniło sie zbyt wiele.
Należy zapoznać się z nowym charakterem forum.
Nowa strona główna jest w trakcie opracowania i pojawi się w odpowiednim czasie.
Proszę nie sugerować się tym forum, nowe jest zupełnie inne.
Nieświadomość nowych zasad może boleć.
W przypadku zmiany nicka, nie dziwcie się, że nie dostaniecie akceptacji wejścia na forum.

Zapraszamy: www.fsoautoklub.pl

Pragnę serdecznie, ze swojej strony, podziękować wszystkim, którzy nasze forum na MN tworzyli, wykazali się wielkim zaangażowaniem, cierpliwością do userów, poświęcili wiele swojego prywatnego czasu na ulepszanie i kontrole forum.
Wielkie dzięki dla Motonews, Daemona, GDA, Ramzesa i wielu innych, którzy włożyli swoją pracę w to forum.
Przez 5 lat działania FSOAK, było to miejsce naszych spotkań. Wspominam je bardzo miło, choć nie raz bliski bywałem zawałowi serca.
Mam nadzieje, że obecne forum miłosników FSO, będące świadectwiem rozwoju Stowarzyszenia FSOAUTOKLUB słuzyć będzie radą i rozrywka dla wielu osób.

Czy ja mogłbym się dowiedzieć co się tu qrwa stało? bo to forum teraz to wygląda

jak plac zabaw w mieście prypeć

FSO Auto Klub przeniósł się na nowe forum, co za tym idzie to forum znacząco opustoszało... Już nie będzie tak jak kiedyś, choć może porównanie z placem zabaw w mieście Prypeć jest trochę za mocne.

Troszkę racji Pomarańcza ma, ale na szczęście nie jest tak źle.
Mimo wszystko szkoda...

BTW, to za równiutko tydzień będę Elite1000

[ wiadomość edytowana przez: Wujek-Kajtek dnia 2007-02-03 01:21:00 ]

Hmmm właśnie podobny wątek na nowym forum poruszyłem.
Wiem że większość z nas/was to stare dziadki nie lubiące zmian - ale może starszyzna się przekona do nowego forum - i tam zacznie działać...a moto... zostawi dla młodzieży?
Sam już tak się przyzwyczaiłem do moto...że z niechęcią popełzłem na nowe forum.
Jednak wydaje mi się że nie możemy sobie pozwolić na jakiś wewnętrzny rozłam - i skoro zapadła decyzja o zmianach...to idźmy za naszymi władzami.
Nikt poza nami - nie będzie odpowiedzialny za rozłam - który w moim przekonaniu gdzieś tam wisi w powietrzu.
Obym się mylił.
Tak czy siak - ludziska....stare trepy ...przenoście się na nowe forum- tam przynajmniej giełda jest normalna.

plac zabaw...hmmm - to już nie to samo - fakt, ale z tego co widzę to nastoletni wandale i defetyści dość skutecznie "rozkładają" wiele wątków na nowym forum...

Ludzie, przestańcie z tymi rozłamami, defetystami, władzami starymi, nowymi, co wy się w politykę bawicie, pierestrojka i uskorjenje ?
Jest wolność wyboru i nikt do niczego nie zmusza.

A poza tym nie mieliśmy objeżdżać nowego forum, starego forum i siebie wzajemnie, więc proponuję zakończyć kolejną bezsensowną dyskusję o przewadze Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkanocnymi.

Hey

Sorry ale przestalem gdzies ciagnac temat FSOAK i zataracilem sie w tych calych przemianach moglby ktos mi do jasnej... wytlumaczyc o co w tym wszystkim chodzi ?
Wbijam sobiena strone fsoak wchode na forum a tu wszystko inaczej i jakos 'dziwnie' dobra - slyszalem ze ktos tam zaszedl komus za skore i tak dalej pewno sie cos pozmienialo skoro forum jest dalej tutaj.
Chcialem zapodac temat ze chce znajomym klubowicza spylic kola a tu ni ch...

Z gory dziekuje mi za strzeszczenie przemian.

PS. Probowalem sie tam rejestrowac trzy razy w roznych odstepach (rok, pol roku) i nurtuje mnie mysl co za MEGA LAMER PHP zrobil rejestracje poprzez zatwierdzanie konta przez administratora!
Dawno juz nie spotkalem sie z takim adminem ktory stosowalby tak niedorozwiniety proces rejestracji jak na tamtym forum.

Wychodzi na to ze koledzy komus smierdza i nie zatwierdzaja mojej rejestracji.

EDIT prosze przeniesc do ogolnego bo mi sie zle cyknelo kat

[ wiadomość edytowana przez: MaciekW dnia 2008-07-29 16:06:06 ]

Poluzuj zaworki.

Działo się dużo i nerwowo, nie ma co o tym pisać, bo to już minęło. Nie ma sensu znów wywoływać nerwowej atmosfery. Co najwyżej można sobie kiedyś o tym pogadać na żywo i jestem pewien, że każda z co najmniej trzech stron konfliktu przedstawi Ci swoją jedynie słuszną wersję wydarzeń.
Dużo się pozmieniało, ale FSOAK jest w obecnej chwili dalekie od histerycznych ekstremizmów w jednym czy drugim kierunku, jednak nie jest to już to samo FSOAK co kiedyś.

Potwierdzanie rejestracji przez administratora jest pewnym sposobem zabezpieczenia przed botami i spamem, jednak zdarza się, że pewnie coś komuś czasem nie wychodzi - i nie dopatruj się tu spisku.

Teraz to forum tutaj jest niezwiązanym z żadnym klubem i nastawionym neutralnie do wszystkich miejscem dla Miłośników FSO.

FSO AK ma nowego admina, troszkę jest chłopak zalatany i nie zawsze od razu zaklepuje wniosek o rejestrację - spróbuj napisać do niego na maila.

Ten idiotyczny pomysł żeby admin wszystko ręcznie zaklepywał wprowadził poprzedni admin z powodu dręczącej go lekkiej paranoi i chęci do kontrolowania co się da. Z tego co wiem ma to być w przyszłości zmienione na normalną formę rejestracji taką jak na innych forach opartych o php.

Nadal chcialbym uslyszec te 10 wersji

Sry ale wkur mnie cos takiego ze od 2 lat nie moge sie tam zarejestrowac tylko przez to ze nie chce sie komus dodac skryptu anty botowego co zajmuje 15 sekund.

Gdzie jest moj kieliszek... z poloneza...

Heloł Maciek - eeeoo, eeeooo, eeeooo, bujania twojego cargo nie zapomnę nigdy

co do Twojego pytania - to radzę ci abyś nie próbował dochodzić "prawdy" - było minęło, dla mnie osobiście FSOAK skończyło się w grudniu 2006 roku

A dla mnie osobiście miało tylko przerwę w życiorysie - identycznie jak Polska pod rządami PiS'u. Nawet metody rządzący mieli podobne.

Dobra zostawiam temat.
Eoo juz nie ma od 2 dni jest nowy wlasciciel na koncu mojej ulicy
Cargo trafilo chyba w dobre rece bo pracuje od 7 do wieczora.

PS. To kto chce alusy ?

Cytat:
2008-07-29 23:16:22, GDA pisze:
(...)FSOAK skończyło się w grudniu 2006 roku

Co prawda, to prawda

Cytat:
2008-07-29 23:16:22, GDA pisze:
(...)dla mnie osobiście FSOAK skończyło się w grudniu 2006 roku

Jak się tak totalnie skończyło to nie bardzo łapię po co się w ogóle udzielasz na tamtym forum, tudzież jeździsz na zloty. Dla mnie to jakieś nielogiczne jest.

A przepraszam czy coś sie zmieniło w FSOAK że nie będąc członkiem stowarzyszenia nie można się już pojawiać na forum i na zlotach ?

mam wciąż dużą grupę przyjaciół wywodzących się z FSOAK pomimo tego wszystkiego co się stało, także nikt mi nie zabroni do spotykania się z nimi

Po za tym myśle że dalsza dyskusja na ten temat jest zbyteczna i z mojej strony w tej sprawie będzie EOT

btw: sam również nie jesteś członkiem (tak naprawde pozostało ich kilkunastu w FSOAK) więc nie staraj się być adwokatem diabla :-p

Właśnie wypełniłem deklarację i wysyłam. Uważam, że istnienie czegoś co pomaga Norblinowi trzeba jak najbardziej podtrzymywać. :: Tak jak już wyżej pisałem - moim zdaniem los FSOAK był równoległy z RP. Pojawili się "wizjonerzy nowej wspaniałej przyszłości", rozp********* co się da żeby dopasować wszystko do własnego widzimisię, po czym dali d*** i mamy ich z głowy. Teraz trzeba pozbierać resztki i budować, budować, budować... Najbardziej mnie śmieszy, że ludzie kopiujący postępowanie braci nie głosowali na nich w wyborach - chyba przez nadmierne podobieństwo.

MaćkuW - jak chcesz pogadać zapraszam na GG - numer w profilu jest.

[ wiadomość edytowana przez: Koot dnia 2008-07-30 15:33:12 ]

Koot, widzę że cały czas czegoś nie rozumiesz-nie ma już FSOAK, takiego jak był przed grudniem 2006 i nie chodzi tu bynajmniej o witrynę. Jak twierdzisz że jest inaczej przyjedź kiedyś na spot i zrozumiesz o co chodzi.