Przegub, a sprawa ABS"u

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A więc wziąłem się za naprawę auta... I...

Mam do kupienia taniutki Polski sprawdzony przegub firmy Vector, ale nie w tym rzecz.

Pytanie brzmi.

Czy można zdjąć pierścien odpowiedzialny za ABS z przegubu oryginalnego i zamontować na ten nowy ?

Dziś w sklepie sprzedawca stwierdził, że nie ma pierścienia... Więc muszę mieć pewność

Cena okazyjna, bo poniżej 100 zł.

Z góry dzięki za odp.

tak mozna tylko musisz uwzzżac zeby przy zbijaniu go nie uszkodzic

Dzięki

No to wypas

Mi sie wydawalo ze pierscien jest punktowo przyspawany , ale przyznaje ze dokladnie sie nie przygladalem i moze jestem w bledzie

Mozna ! Ja zmieniałem

No to przegu 80 zł

Dzięki Panowie.

Kula też Ci strzelało (Dźwięk jakby o nadkole kołem haczyć) przy skręcaniu ?

Mi prawy jadąc w lewo daje super wrażenia słuchowe

Pierścienie zębate są rozbieralne.

Do niedawna ogromny problem był z oryginalnymi przegubami do Nuby II 2,0 z ABS' em do której nie można było dostać przegubu z wspomnianym pierścieniem.

... zawsze się go przekładało

Pozdrawiam - SpeedR

ja tez tak mialem, terkotanie a trafniej rzeczu ujmujac walenie podczas skrecania i po tym nauczylem sie ze niepowinno sie piszczec oponami przez kilka ladnych sekund ze skreconymi jednoczesnie kolami

Podepne sie pod post Ktoś się orientuje ile kosztuje przegub WEWNĘTRZNY do espero 1,5???

Cytat:
2007-01-12 20:01:11, JaChomik pisze:
Podepne sie pod post Ktoś się orientuje ile kosztuje przegub WEWNĘTRZNY do espero 1,5???

Zaczekaj do jutra rana to zrobię Ci jakąś dobrą ofertę po promocyjnych cenach.

Pozdrawiam - SpeedR

Cytat:
2007-01-10 20:54:17, Zoltar pisze:
Kula też Ci strzelało (Dźwięk jakby o nadkole kołem haczyć) przy skręcaniu ? Mi prawy jadąc w lewo daje super wrażenia słuchowe

Nie ja swój zepsułem na krawezniku jak znak scinałem
a od 40-50km/h cała buda sie trzesła jak by koła były kwadratowe

Ty hardcorowcu

Przegub kupiłem za 90 zł

Jeżeli ktoś z Gdańska potrzebuje, pisać, pomogę

Cytat:
2007-01-13 14:35:18, Zoltar pisze:
Ty hardcorowcu Przegub kupiłem za 90 zł Jeżeli ktoś z Gdańska potrzebuje, pisać, pomogę

cały golen z przegubem za 100

Mozesz tez sporbowac go podgrzac, tylko ostroznie bo te pierscienie sa zeliwne przez co sa kurewsko kruche./