[prośba} do kolegów ze sklepów i hurtowni motoryzacyjnych

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jest taka sprawa, szukam synchronizatorów 2 3 i 4 biego do skrzyni z fiata uno 999. nie mam numerów nadwozia, skrzynia jest 5 biegowa npo jednym synhro na kazdy bieg.
w toruniu jest to niedostepne poza serwisem fiata, jeden synchro kosztuje tam 150pln , tylko na zamówienie i nie wiedzą sami czy mi dobre sciągną bo było pono kilka typów.
czy ktoś z was moze mi pomóc i uruchomić jakieś swoje kontakty zeby sie dowiedziec gdzie to można kupic jeszcze i w jakich cenach.
zaznacze ze nie suzkam czegoś z marchewki robionego u pana rysia w stodole tylko czegoś porzadnego.

Takie klamoty tylko w ASO

A nie lepiej kupic inna skrzynie?

Cytat:
2007-01-11 20:32:41, RUFF pisze:
Takie klamoty tylko w ASO

tylko w erze...

pogadaj z bimbrem moze on cos wykmini bo pracuje u stachury... albo pracowal..??? juz sam neiwiem

Cytat:
2007-01-11 17:50:05, bizer_trikolor pisze:
jest taka sprawa, szukam synchronizatorów 2 3 i 4 biego do skrzyni z fiata uno 999. nie mam numerów nadwozia, skrzynia jest 5 biegowa npo jednym synhro na kazdy bieg. w toruniu jest to niedostepne poza serwisem fiata, jeden synchro kosztuje tam 150pln , tylko na zamówienie i nie wiedzą sami czy mi dobre sciągną bo było pono kilka typów. czy ktoś z was moze mi pomóc i uruchomić jakieś swoje kontakty zeby sie dowiedziec gdzie to można kupic jeszcze i w jakich cenach. zaznacze ze nie suzkam czegoś z marchewki robionego u pana rysia w stodole tylko czegoś porzadnego.

www.carsmot.pl - 022 340 77 77 - zorientuj sie po ile maja i jesli w ogole maja to odezwi jsie na priv a bedziesz zadowolony

Cytat:
2007-01-12 13:54:53, ziemczon pisze:
A nie lepiej kupic inna skrzynie?

a jaką mam gwarancje ze jak ją kupie to te synchro beda ok
to takie kupowanie w ciemno, bez sensu raczej