Glośniki XZound

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam. kupilem w niemczech vectre b . juz mialem do niej kupic glosniki i radio dopoki przypadkowo nie strącilem noga oslonki na glosniki. okazało sie ze auto ma 4 wygladajace na nowe glosniki. z tylu sa to trojdrozne xplody. a z przody glosniki firmy XZound dwudrozne 240W 4OHM. kupilem do nich radio pioneer deh-p4800mp wszystko gra nawet nawet. chcialem sie zapytac co to za glosniki te XZound ?? to jest dobra firma ?? czy jakas taka mierna ? dziekuje z gory

PS: tak na marginesie ile moge dostać w komisie za nowy pilocik do kierownicy Pioneer CD-SR110 ??

nie wiem jak z Xzonami ale te X-plojdy to won na smietnik polecam

czemu zaraz je wyrzucac niech sobie beda darowanemu koniowi...

Cytat:
2007-01-11 22:08:29, skywet pisze:
czemu zaraz je wyrzucac niech sobie beda darowanemu koniowi...

a sprzedaj i zamien na jakies subwoofery ze zwrotnica basowa to zobaczysz czemu

a np jakie ? bo sie nie znam

też si nie znam

polukaj tu na forum czesto ludzie o to pytaja ale ogólna zasada jest prosta, z przodu tworzysz sobie scene dzwieku..czyli wszystkie wysokie - srednio wysokie - srednie i srednio niskie dzwieki (te najlepiej przysfajalne dla ucha) a z tyłu dajesz "pałera" czyli srednio niskie - niskie- i ponizej 50HZ i wierz mi ze wtedy bedzie ci sie w aucie podobało a jaki sub.. na tyle masz x-ploedy okrągłe czy elipsy?? jesli okragłe 16,5 to poszukaj moze powerbassów, alub sinuslivów...ew troche tńszych phonocar ALE Z SERII SILVER!!!!! nie "Y"-low bo yelowy esh ja sie zawiodłem

prawde mowiac nie mam pojecia co to za firma nigdy sie z ia nie spotkalem, co do phonocarow to arsen... czego sie spodziewałes za 120zł?? za ta kase to i tak bardzo fajnie brzmiacy zestawik Ale ja niedługo bede budował cos konkurecyjnego dla tych phonocarow tzn biore sie za to juz od ok. pół roku ale jakos nie moge sie wziasc, bo komponenty juz sa tylko czekaja na wygłuszenie drzwi i wykonanie paneli... a z czasem kiepso

Cytat:
2007-01-21 21:00:43, Vyzn-R pisze:
co do phonocarow to arsen... czego sie spodziewałes za 120zł??

ej sądziłem ze sie sprawdza w muzyce rockowej..i dupa moje boschmany naprawde graja o niebo lepiej i kosztowały tylko 180zł