| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
esiue30 Kozienice | 2007-01-11 21:00:58 witam wszystkich! mam zamiar zakupic fotele kubełkowe, zastanawiam się nad polskimi kubłami firmy SPEED http://www.fotele-speed.pl/ (cena za jeden to ok. 400zł za nowy) lecz nie wiem nic na ich temat jak są wykonane, jak trzymają na boczne przechyły (bardzo ważne) czy jest odpowiednia pozycja za kierą (nie myśle tu oczywiscie za lansową poozycją hehe) czy dobrze wyprofilowane są i plecy się nie męczą itd. itp. czy ktos coś na ich temat wie????? |
xvc BMW Friend BMW e30 Warszawa | 2007-01-12 03:11:30 Czy naprawde potrzebujesz takie fotele?
powiedz.. czy nie lepiej kupic piekne oryginalne fotele Recaro do e30? Tez sa kubelkowe, pieknie trzymaja - masz do wybory skore lub welur! Na allegro kupisz komplet za 300-1000 zlotych... Jak bmw to tylko w oryginale - kazda inna czesc tylko Ci ja oszpeci
pozdr! |
mibhell BMW Head Moderator E36 320iT www.silesiaparts.pl | 2007-01-12 16:27:05
Sa takie które Trzymaja... pzdr |
Markiej gangówa Dębica | 2007-01-12 20:12:55 moge ci przytoczyc kilka wypowiedzi ludzi z innego forum:
"mam speed 1 i według mnie fotel jest bardzo dobry. Dobra jakość wykonania według mnie chociaż czerwona tapicerka po jakimś czasie wyblakła ale ogólnie polecam fotele nie tylko dlatego że znam producenta " "kubeł jest solidny nie to co bimarco, gąbki pod dupą są cieniutkie więc wygodny niejest ale dobrze trzyma i o to chodzi" "fotele speed są jakby repliką bimarco D i E, z tym że speed 1 jest węższy niż bimarco i za przeproszeniem człowiek z dużą dupą nie wejdzie dla mnie speed jest dobry i nic mnie po nim nie bolało chociaż nie jeździłem długich tras" "W/g mnie speedy sa dosc gietkie w porownaniu do bimarco, mogly byc bardziej sztywne. Trzymanie maja rewelacyjne, najwiecej jechalem nim 40km na raz, ale na krotkiej skrzyni, to jakby 100km normalnie i nie moge narzekac. Mialem bimarco c i zmienilem na speed I i nie zamienie sie juz spowrotem Aha speedy maja bardziej pionowe plecy przez co masz lepsza, w/g mnie, pozycje za kierownica. Jak zalozysz kask to musisz miec glowe troche pochylona do przodu, albo bedziesz opieral sie o fotel, ale szczerze to podczas prob nawet nie zwrocilem na to uwagi. Mam speed I, waze jakies 75kg i ledwo wciskam dupe w ten fotel, wez to pod uwage " "ja mam u siebie speed 1 no i tyłek mi ledwo do tego wchodzi (187cm i 82kg) wiec wywalam na pasazera speed1 a dla kierowcy tzn dla mnie jedyny s łuszny to speed3 jesli juz o spedach mowimy wybralem sie tam do skoczowa pogadalem z chłopakami poprzymierzałem sie do każdego i najwygodniejszy, najlepsze trzymanie daje speed 3 tyle ze ciezko jest go wsadzic do malca ma dość duże uszy." powinno wystarczyc. mam nadzieje ze nikt sie nie wkur*i za takie kopiowanie wypowiedzi .
(jak cos to pw sie usunie sie )
|
esiue30 Kozienice | 2007-01-12 21:01:49 markiej dzięki ci bardzo w koncu ktos napisał cos konkretnie hehe |
Markiej gangówa Dębica | 2007-01-13 01:11:50 Browarrrrrrrrr sie nalezy
(oczywiscie dzolk) |
esiue30 Kozienice | 2007-01-13 17:39:09 hehe spoko pzdr! |
biem BMW Member E36 318 iS Opole | 2007-01-13 18:48:38 Esiue30 w czym startujesz, że tak auto patroszysz? |