| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
arek137 CB FORUM nadajnik Opel rekord Omega Katowice | 2007-01-12 08:20:40 sprawa jest bardzo prosta
sciagasz podsufitke i patrzysz jak wyglada dach od wewnetrznej strony jesli szyber jest uchylno-chowany i chowa sie do srodka pomiedzy podsufitke a dach antena musi byc za obudowa i prowadnicami czyli jakas 1/4 od krawedzi tylnej szyby inaczje sie nie da jesli szyber uchylny to jak najblizej środka czyt środkowy słupek to mniejwiecej środek dachu u mnie jest szyber chowany do wnetrza wiec antena blizej krawedzi tylnej szyby efekt dziurki o niebo lepszy niz jakiekolwiek uchwyty ale niestety do dzurki przekonałem sie jak zaczeła korodowac blacha pod uchwytem |
grzesiek1 krakow | 2007-01-12 15:45:24 ja mam szyberdach uchylno wsuwany.rozumie,czyli szyba szyberdachu nic nie pszeszkadza jako pszeciwwaga i antena jesli to magnes ma byc centralnie na srodku dachu? |
arek137 CB FORUM nadajnik Opel rekord Omega Katowice | 2007-01-13 14:00:29
szkalany dach troche zmienia postac rzeczy wybierz miejsce za szybrem i tam ustal środek tzn środek dachy blachy za szyberdachem chyba skumasz o co mi chodzi bo zdaje sie iz zawile to tłumacze |
grzesiek1 krakow | 2007-01-14 01:18:51 dzieki,srodek powieszchni blaszanej,w miare mozliwosci,bo szyber sie chowa dosc daleko poza srodkiem dachu.zaczne nowy post.cd rodzaju anteny.dzieki. |