Ja np. dzisiaj jechalem sobie przez miasteczko a przedemna widze Celice (chyba V generacja) , wielki spojler na klapie itp. Przysiadlem jej na tylku i jade , ona zaczela przyspieszac i uciekac mi
(zdziwilem sie bo nigdy nie widzialem nikogo chetnego do jazdy tu ). Na wyjsciu z miasteczka mielismy 100km/h a ja jej siedzialem na zderzaku. Przed nami byl zadek 5 samochodow wiec nie mogla wyprzedzac (droga waska (bardzo), ciagla linia bo kreta) , pomyslalem ze wyprobuje technike NASCAR
,przylepilem sie jeszcze bardziej do niej i jak bylo dosc pusto to but !!!! wylecialem jak z procy , wzialem wszystkie 6 samochodow udalo sie schowac . Juz sie cieszylem ze Celica odstawiona
, jade sobie wiec normalnie 140km/h , co jakis czas wyprzedzam cos , a nagle w lusterku znowu widze Celice , dosiadla mi ogona, jedziemy slalolem miedzy samochodami. Dojechalem do Opla Combo , poczekalem troche mu na tylku az bede moc wyprzedzic (znowu nascar
), czyli schowanie sie w tunelu za Combo (a to wysoki van wiec lux) i jak pusto to redukcja i gazzz (powietrze pchnie golfa do przodu) , celica poleciala za mna , tez trzymala mi sie na ogonie doslownnie na zderzaku (w tunelu) , droga byla pusta i jedziemy tak co raz szybciej , widze ze chce wyprzedzac ( byla w moim tunelu wiec bylo jej o wiele lzej jechac) , na zegarach 190km/h i widze ze Celica lekko zwolnila i to byl blad (pewnie mocy zabraklo
) , jak lekko zwolnila to wyszla z tunelu , i nie mogla przezwyciezyc tej sily powietrza ktora wypadala zza mnie(a predkosc byla duza). Bidulka Celica zostala odstawiona , jechalem jeszcze troche ze 190km/h a ona byla coraz dalej , gosciu odpuscil....... Hehe niech sie ucza Irysy
, kuzwa no celica sportowe auto , gosc pewnie niezle wpieniony
Mam nadzieje ze jeszcze spotkam kiedys kogos z kim mozna sie tak pobawic , bo to byl pierwszy zawodnik tu w IRL ktory byl chetny.
Bedzie sie pewnie chwalil ze GTI albo Vr6 siedzial na ogonie
No ale co mowimy swoje historie z trasy, z miasta ze swiatel. Na innych forach widzialem takie tematy i sa dosc popularne.
Edit: kumpel przejechal pol slowacji za tirem ..... komp pokazywal spalanie 4 litry, tylko trzeba siedziec doslownie na zderzaku i miec galy wlepione z swiatla STOP
[ wiadomość edytowana przez: CzapCzap dnia 2007-01-14 21:46:55 ]

.
.