Szykujmy portfele

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szykujmy portfele

KLIK

Ja proponuję jeszcze za mandat za nie umyte zęby i zarost powyżej 2 dni. Jak dbać o estetykę to dbać

[ wiadomość edytowana przez: storm dnia 2007-01-15 16:42:45 ]
[ powód edycji: poprawa linku ]

hehehe to juz wszystko się śmieszne robi... i chore.

w piątek u nas w gazecie byl artykuł
za co możemy dostać mandat
i byl taki przykląd
jedziesz i widzisz dziure w drodze
gwałtownie hamujesz odbijasz w lewo czy w prawo żeby ja ominąc
mimo wszystko np wpadasz w dziure i odpada ci kołpak
zatrzymujesz się i wysiadasz
wracasz się po kolpak

w tym momencie mozesz dostać mandaty za :
-gwałtowne hamowanie
-zmiane kierunku jazdy bez kierunkowskazu
-zaśmiecanie ulicy (odpadl kołpak)!!
-zatrzymanie się na jezdni
- opuszczenie samochodu (zazwyczaj w takich sytaucjiach zostawiając go odpalonego czyli z kluczykami i pewnie dowodem rejestracyjnym w środku)

to jest absurd

Cytat:
2007-01-15 18:00:53, Suchy pisze:
w piątek u nas w gazecie byl artykuł za co możemy dostać mandat i byl taki przykląd jedziesz i widzisz dziure w drodze gwałtownie hamujesz odbijasz w lewo czy w prawo żeby ja ominąc mimo wszystko np wpadasz w dziure i odpada ci kołpak zatrzymujesz się i wysiadasz wracasz się po kolpak w tym momencie mozesz dostać mandaty za : -gwałtowne hamowanie -zmiane kierunku jazdy bez kierunkowskazu -zaśmiecanie ulicy (odpadl kołpak)!! -zatrzymanie się na jezdni - opuszczenie samochodu (zazwyczaj w takich sytaucjiach zostawiając go odpalonego czyli z kluczykami i pewnie dowodem rejestracyjnym w środku) to jest absurd

To ja już wolę za brudne auto

Z tego to już się chyba tylko śmiać można... Jakby człowiek się denerwował każdym takim pomysłem to już by dawno wylądował w psychiatryku albo przynajmniej na kardiologii z zawałem i gastrologii z wrzodami... Chociaż sam nie wiem czy jest tu się z czego śmiać. Niedługo będą takie pomysły jak w Chinach, gdzie nakazują ludziom ile mają mieć dzieci i jakiej wielkości psa, a nadmiarowe psy "usuwają"...

tylko w polsce coś takiego jest mozliwe...

ale taki pomysł nie ma prawa bytu , rózne juz głupie pomysły były i ten jest nastepny który tylko zostanie pomysłem jakiś dwóch psychicznie chorych posłanek

KOMENTARZ:
Jak widać debili nie brakuje...

PS. Nie lubię jeździć brudnym autem ale tu już przesada