ZVOLEN 2007

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
6 - 8.7.2007 126FAN SLOVAKIA . MWM07 / Maluch World Meeting 2007 /

ceny - domek 3 osobovy 500sk / noc
domek 4 osobovy 660sk / noc
namiot 70sk / osoba / noc
rezervacie tel : +421 45 533 2651 namioty nie je potrebne rezervovat

rezervovat je uz mozne kazdy den od 18,00 do 20,00 hod .
no uz okolo 4.2007 uz nebude volne nic...

registracia na zlot 500sk / auto

[ wiadomość edytowana przez: Matuska dnia 2007-01-18 20:20:39 ]

1 sk = 0,1114 zł
czyli
500 sk = 55zł

-----------------
--=RACE TECH=--

MAD_DOGG moje GG 3776999

czy domek 4 osobowy ma 2 osobne pokoje czy to jedna izba 4 osobowa????

NIo fajnie zlot w date mych urodzin mam nadzieje ze sie kase zbierze i pojedzie z wami .

[ wiadomość edytowana przez: Mariusz126p dnia 2007-01-18 22:58:54 ]

Jo jadziem, rajdowym bisikiem z bagażnikiem

poskładasz już bisika jaki tam silnik bedzie?

no to fajnie brat robi impreze (wesele) a tak miałem zamiar jechać, przynajmniej nie będe narzekać że nie pojechałem bo kasy nie miałem

ej beże beże zawsze wyciągnąć was na ten zwolen to jest tragednia a tak może byśmy na kempingu znowu cos poupalali

Jaak niebede miał egzamu to sie zjawie termin jest lepszy niż 2 lata temu.

Kaza nie narzekaj z wrocka najprawdopodobniej bedą jechały przynajmniej 4 maluchy

No ja też się pisze wstępnie

Bisik na pewno bedei już poskładany, silniczek narazie taki sobie 650 troszke tam zmajstrowany, ale nie bedzie źle.

Cytat:
2007-01-19 17:57:40, kaza pisze:
ej beże beże zawsze wyciągnąć was na ten zwolen to jest tragednia a tak może byśmy na kempingu znowu cos poupalali

no no i znów nas wyrzucą z kampingu no nietety ja w tym roku odpadam, trzeba liczyć na Świętego i Roybera by reprezentowali beżoy rally team (bo beży u nas juz coraz mniej)

Ja też bym się wybrał

Cytat:
rallyfilip
Wysłany: 2007-01-20 21:16:45

Ja też bym się wybrał

Filip oczywiście jedziesz swoim malaczem? może pojedziemy razem?
zawsze to troche raźniej myśle że do tego czasu 900tka przejdzie już testy i będzie gotowa...

Też wstępnie jestem chętny Mam nadzieje że uda sie być

chęci są, ale jak to wypadnie, to się okaże

zobaczymy, bo tydzien wczesniej jest eliminacja BT, ale na zlocie bym sie pojawil bo dizsiaj u Ludevita ogladalem filmy z poprzednich i wypas ;D

A ja ci mowie, z enie ma sie nad czym zastanawiac. Ci co byli moga potwierdzic - takiej atmosfery nei ma na zadnym innym zlocie. Nie wiem co to jest BT (kojarze to bardziej z badaniem technicznym), ale jesli to jakis rajd to IMO warto go sobie odpuscic i pojechac na Zvolen. W ciagu roku bedziesz mial jeszcze wiele rajdow.