MotoNews.pl

Zawieszenie Hyundai S-coupe GT

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie zamierzam wymienic na wiosne zawieszenie w swoim aucie na sportowe komplet amortyzatory razem ze sprezynami tylko pytanie gdzie cos takiego dostac najlepiej pasowalaby mi firma Koni Sport ale nie mam pojecie gdzie o to pytac. Dziekuje za wszelka pomoc.

"AMAR" na "Wzgórzu Pigwy" lub JC

Co do Amaru to ja podzienkuje i bede omijal duzymi lukami ta firme to oni zrobili mi ten remont w mancie o czym ci mowilem i jeszcze przy wyjmowaniu silnika uszkodzili obydwa blotniki i podszybie!!! Przy okazji bede mogl odstawic wam s-coupe w poniedzialek zebyscie znalezli przyczyne czemu nim tak rzuca co go trzyma bo jedzic sie nie da i tak mam szkolenie wiec nie bedzie mi on potrzebny odp. moge go odstawic w poniedzialek a odebrac najwyzej w srode rano.

[ wiadomość edytowana przez: Daniello_ dnia 2007-01-19 20:54:58 ]

nie napisales ile chcesz przeznaczyc na to
weitec za 1700zl 35/35 i amorki dostosowane do sprezyn
dokladnie ultra gt, same sprezyny kosztuja 500zl

a przez internet boisz sie kupic
link koni
sklep.tuning.pl/dzial.php?d_id=92359

eibacha sprezynki to jakos juz pewnie z 800zl

vogtlanda (czy jak tyo sie tam pisze ) nie tanie 800 zl

ventura -tanie w miare tez

ogolnie temat juz byl sporo razy walkowany , gorzej z amorkami lipa jest

masz tu taki link
=38]www.czescionline.pl/tuning.php?marka=12&szukaj=1&order=kod_p&rodzaj_id[]=38

>

[ wiadomość edytowana przez: gt115pssss dnia 2007-01-21 17:58:34 ]

W Szczecinie jest firma CCF Tuning. DOwiadywałem się o sprężynki progresywne obniżające o 40mm i taki komplecik kosztuje około 550 zł. NIe pamiętam jakiej firmy ale jak znajdę coś to dam znać.

Kontakt z CCF Tuning to tel. (0-91) 460 83 87.
Ale UWAGA mają zawieszone konto na Allegro bo podobno wydymali kilka osób więc nie odpowiadam za nich.
Żeby nikt nie miał do mnie pretensji jak zostanie wydymany.
Pozdro