| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2007-01-21 19:46:10
do aso wogóle nei masz po co jechać jak masz garaż i kanal to nawet nie szukaj mechanika to żadna sztuka wymienic olej czy klocki chyba że nie lubisz albo nie chcesz się w tym babrać to szaukaj mechanika zaplacisz 40 zeta i po bólu a w aso zaspiewają napewno ponad 100 jak nie lepiej |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2007-01-21 20:14:08
albo nie umiesz weź jak ja bym zmieniła w rollce klocki to na 100% to byłaby moja ostatnia podróż tym autem
Ja zlecam takie wymiany mechanikowi ale jak kolega ma o tym pojęcie to można samemu. Dla niektórych to coś jak hobby i odstresowywacz ![]() |
sterciu T E L E T U B I Ś wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2007-01-21 22:08:22 ja tam wszystko robie sam przy aucie moje auta nigdy nie widziały za mojej kadencji mechaników no oprócz lakierników i takich tego typu napraw blacharskich ale mechanczne rzeczy staram sie sam wszystkie robic |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | 2007-01-22 00:08:49 Serwis kasuje 140 zl za godzine z czego 4.50 ma mechanik na reke to pytam kto sie odwazy dac samochod do naprawy????
Bo ja bym roweru na przeglad nie dal. Robilibyscie cokolwiek za 4.50 przez godzine bo ja nie.Ale z diagnostyka lepiej jechac na serwis bo mamy wieksza praktyke i mozliwosci niz warsztat. |
Grzesiek TOYOTA FRIEND ![]() Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2007-01-22 00:11:49 Filtr powietrza,pyłkowy, czyszczenie przepustnicy, silnika krokowego, drobne naprawy typu smarowanie mechanizmu wycieraczek, czy naprawa obudowy filtra powietrza wykonałem samodzielnie
wymiana oleju, klocków,rozrządu- w sprawdzonym warsztacie |
marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok | 2007-01-22 07:30:50 Mieszkam obok warsztatu samochodowego, także......zlecam wszystko im. Na szczęście nie zdzierają ze mnie wielkiej kasiory, a wymianę oliwy mam u nich za free Może, żebym miał większy garaż i jakiś kanał, to kto wie |
BabciaEwa TOYOTA FRIEND Mitsubishi Mirage Kraków | 2007-01-22 09:36:34
Dzięki za szczerość...
Coś takiego właśnie podejrzewałam. |
Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska | 2007-01-22 12:08:28 No mi to ino kanoła brakuje i jeszcze trochu narzedzi ale tak wiekszośc podstawowych spraw robie sam.
czyli wszystkie plyny, oleje, na pradzie sie nie znam jedynie jak zmierzyc i gdzie jest prad itp. takie podstawowe. Grzebanie w silniku oddaje mechanikowi tak samo podwozie jakieś grubsze sprawy. Jeszcze może roczek i bede miał wiekszosc z podstawowych narzedzi bo na razie jest tego za mało.... Ale sukcesywnie sie zwieksza. |
Paulos_87 ->Toyota Parking Only<- Toyota Corolla E8 Ostrowiec Św | 2007-01-22 12:10:58 A nie lepiej znalezdz warsztat gdzie przy kupnie oleju i filtrów wymiana gratis? U mnie jest kilka w miescie takiuch warsztatow. Tak czy inaczej olej trzeba kupic u nich jest nawet taniej niz w sklepie a wymiana gratis. Ja i tak robie wszystko sam ale znajomi korzystaja z tych warsztatow i sa zadowoleni. dla przykladu wymiana klockow w takim warsztacie to koszt 30zł i 15-20 minut roboty.
Pozdrawiam Paweł |
twrzodak ->Toyota Parking Only<- Avensis Piastów | 2007-01-22 19:01:09 Chyba poświęcę trochę czasu i porobię sam, to co potrafię (trochę tego jest, auto własnie przejechało 200tys.). Będzie frajda i satysfakcja
|
MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | 2007-01-24 14:58:17
Oczywiście! Ja tez wszystko co moge robie sam. |