[126p] foto z wycieczki do siedziby 126 Fan Slovakia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wybrałem się dzisiaj z rana do Zvolenia. Poznalem osobiscie Ludevita i Martina Matuska, strasznie fajni ludzie i masakrycznie zakreceni na punkcie maluchow. Wiecej zobaczycie na zdjeciach:

siedziba klubu:

puchary:

bis cabrio z wypasiona przyczepka. wszystkie drzwi i klapy otwierane z pilota, silnik tez odpalany z pilota

a tu juz cudo monstrum - wyscigowka Ludevita. Martin ma swoja blizniacza ale akurat byla u blacharza

silnik - Panda, dellorto dhla 40, tlumik wlasnej robot Ludevita, wiekszosc rzeczy oryginaly Abartha, skrzynia 5 biegowa, oryginalny Włoch

oryginalne tabliczki znamionowe Abarth Torino :/, masakra, jak zobaczylem to sie prawie przewrocilem

silnik na nowych cylindrach i tlokach, nominaly fabryczne, z poprzednimi tlokami na 3 szlif stalo sie o tak:

to w sumie tyle, nie moge sie doczekac juz Berg Trophy w Zvoleniu no i potem zlotu

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2007-01-21 14:49:09 ]

Kuźwa ale to mają wydupione w kosmos też się ciesze już na Berga Cupa, trzeba pooglądać te cacka

A nie pochwalil CI sie Ludevit jaka moca dysponuje ta wyscigowka???

nie hamowana jeszcze a hamownia silnikowa mu sie zepsula

Jak na to patrze to chyba tez sie zbiore i pojade do Zvolenia

wyscigoweczka jest wypasiona i nawet nie patrzac na sam silnik to nadwozie jest dopracowane w najmniejszym szczegole tak samo jak cabrio oba sa poprostu piekne

pozostawię to bez komentarza bo po prostu to jest piekne najpiękniejszy jest ten czerwony po prostu CUDO napewno też zapierdziela dobrze
a bis żółty poraża dbałością o szczegóły i pomysłowością

Cytat:
oryginalne tabliczki znamionowe Abarth Torino :/, masakra, jak zobaczylem to sie prawie przewrocilem

takie tabliczki mozna kupic na ebayu i na kilku stronach w necie sprzedajacych "bizuterie" samochodowa , ladne te kaszle prawie jak........

Jakby na to nie patrzeć to i tak mamy się czego wstydzić... oni mają nawet siedzibę klubu!

no dokladnie 130TC...jestesmy za nimi lata swietlne, zarowno jesli chodzi o organizacje jak i o same samochody...

Cytat:
2007-01-22 21:32:18, 3zeR_MDS pisze:
no dokladnie 130TC...jestesmy za nimi lata swietlne, zarowno jesli chodzi o organizacje jak i o same samochody...

Ale u nas tego chyba więcej a i chwalić jest się czym, strona już jest, tera tylko jakiego mądrego coby jakiś garaż zrobił

Cytat:
2007-01-22 21:32:18, 3zeR_MDS pisze:

polary tez mają takie fajne ??

pierd*licie trudno żeby w każdym miescie była siedziba naszego klubu, pozatym co to za problem zrobić u kogoś w kraku (chyba tam najwięcej furiatów) siedzibę żaden! tylko pytanie po co??

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2007-01-22 21:52:19 ]

nie chodzi mi o siedzibe klubu bo co nam po tym tylko o cos takiego jak oni maja....sklepik, kanapa i poczestunek dla przybylych gosci, w srodku 2 malce na pokaz etc etc.... po prostu zajebisty klimat, przyjezdzasz i czujesz sie jak w domu...

P.S. Lord, takich polarow zajebistych to napewno nie maja Lans musi byc

a mnie to nie przyjedziesz odwiedzic

bo sie ciebie boje, ze mi cos zrobisz

Zawsze marzyłem o takim garage wypasionym a obok 2 kaszle - cywil i sportaś extremalny
i szczerze mówiąc udało by mi się coś takiego stworzyć, niestety, na razie musze poczekac az babcia zdecyduje sie przepisac mi domek- wtedy cała piwnica mogłaby byc poswiecona na cos w rodzaju klubu na razie sa to tylko 2 pomieszczenia- 1 stanowisko na autko i wieksze- warsztat
no i wszedobylski pył z laminatru heheh

PS: a nie potrzebuje Ludevit poszerzek z przodu?

Cytat:
2007-01-21 14:38:43, 3zeR_MDS pisze:
(...)
(...)

po czym wnosisz że orginalne przecież można je na necie kupić

3zeR_MDS mozesz powiedziec cos wiecej o tym czerwonym .
Klatki tam nie widze na zdjeciach , szyby wszystkie z laminatu .
Z czego ma prawe drzwi i błotniki .

Mnie intryguje logo na pokrywie, czy komuś przy odlewaniu pomerdoliła sie wkładka z napisem?