Migająca Blenda! Wmontowane diody! Filmik do ściągnięcia!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Migająca blenda !!!

eee, wiocha i tyle.... Moim zdaniem oczywiście.

Dla mnie też. Już lepsze wyjście to delikatnie podświetlony stop

Knight rider?
Zdecydowana wioska.

okropne lepiej by yblo dopasowac sobie am jakis stop...

o i to jest piękny przykład jak z dupy espero zrobić choinke na święta

A co myślicie o tym żeby na tył wstawić neon z diód ? Pod blende. I hasełko coś w stylu : "Nie jesteś hemoroidem - odczep się od mojej dupy"

Faktycznie lepszy byłby tam STOP

eee, takie latające światła to napewno nie dla mnie. Ale sam już kiedyś myslałem by rozświetlić całą blendę w ramach światła STOP, ale ilość diod wymaganych do montarzu mnie zniechęciła....

powiem krótko: PORAŻKA

Ogólnie te skośnookie koreańce to jakieś takie wieśniaki - połowa ich espero wygląda jak wozy cyrkowe... ciekawe czy mają stronę o swoim Wiejskim Tjóningu?

Cytat:
2003-05-29 10:24:48, piotrek_nowakowski pisze:
Ogólnie te skośnookie koreańce to jakieś takie wieśniaki - połowa ich espero wygląda jak wozy cyrkowe

Ciekawi mnie czy takie jest poczucie estetyki w Korei czy też tamtejsi właściciele espero są odpowiednikami naszych "tuningowców" z dużych fiatów i maluchów?

mialem pomysl zeby tam wrzucic ledy i podpiac to pod staop jak ja to zrobie to wam to opisze sfotografuje narazie

smiesznie tragiczne ) nei wsadzilbym tego nawet do malucha

Wioska, niedaleko do kioska.....

ciekawi mnie natomiast problem przedstawiony przez Martinezzz'a:

Cytat:
Ciekawi mnie czy takie jest poczucie estetyki w Korei czy też tamtejsi właściciele espero są odpowiednikami naszych "tuningowców" z dużych fiatów i maluchów?

Dzisiaj widziałem!...zielone Espero 1,5DOHC ze światłem stopa w blendzie i przyczernionym pasem tylnym kpl /blenda+świateła/...Moja kobietka określiła to krótko:wygląda jak pieprzony brudas /chiba miała na myśli wygląd przyciemnionego pasa/...hmmm no cóż....naprawdę wyglądało tak nieprofesjonalenie czyli tak jakby gość nie mył tyłu auta przez 6 m-cy!! Co do STOPA to na wzór np. old Alemry Nisana lub F.Bravy/o?/ w blendzie był tylko pasek świecących ledów wys.ok.2 cm ale na prawie całej długości...hmm po tym co widziałem WOLĘ STANDARD!!

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2003-05-30 00:16:42 ]

Chyba rzeczywiscie musiał paskudnie wygladać, że aż Twoja "kobietka" nazwała go pieprzonym
A tak wogóle to STANDARD rulez

Cytat:

Pewnie to drugie. Espero bylo tam sprzedawane przeciez (jak dobrze mysle) od 91 roku, czyli te samochody maja juz po jakies 12 lat ( ). Pewnie nie sa zbyt drogie i jakies wiesniaki kupuja je sobie, bo to duze i duzo naklejek sie zmiesci, czasami jakas antenka. W srodku tez mozna sobie mase trzymajek do kubkow przykleic, jakies zegary dodatkowe, wyswietlacze... Mozliwosci tjuningowe przeogromne

Ze wzgledow bezpieczenstwa wszystko swiecace jest OK, - ja mam takie w rowerze . Do Espero pasowalby stop w tym miejscu, ale moze nie z diodek...

Ale mnie ktoś wkurzył!
Cytat:
Dzisiaj widziałem!...zielone Espero (...) z przyczernionym pasem tylnym kpl /blenda+świateła/...Moja kobietka określiła to krótko:wygląda jak pieprzony brudas /chiba miała na myśli wygląd przyciemnionego pasa/...hmmm no cóż....naprawdę wyglądało tak nieprofesjonalenie czyli tak jakby gość nie mył tyłu auta przez 6 m-cy!!

Jam mam przyciemniony i uważam że wyglada lux! Dupka jak u niezłej laski!! Sam go nie przyciemniałem, taki był i mi się podoba

Cytat:
Ze wzgledow bezpieczenstwa wszystko swiecace jest OK, - ja mam takie w rowerze . Do Espero pasowalby stop w tym miejscu, ale moze nie z diodek...

Tak samo myślę! Nigdy diodki!! Ale wszystko świecące okey - prawdopodobieństwo, że nikt mi nie wjedzie w tyłek- wieksze!