| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
damocorsa Astra II zawiercie | 2007-01-23 15:17:46 Witam serdecznie!!!
Mam taki problem w golfiku 3 1,4 gaz BRC bez kompa 260 tyś km (tylko proszę o nieodsyłanie mnie do szukacza bo szukałem i to ciągle nie to) Golfik strzela i gaśnie na gazie podczas jazdy na biegu, obojętnie czy ciepły czy zimny, dodam że, zaplon ustawiony, palec, kopułka, świece ngk, kable beru nówki pozakładane. Na analizatorze spalin wyszło że zaduże ciśnienie podawania gazu, ale zostało wyregulowane i nic!!! Gazownik twierdzi że to trza zmienić reduktor i parownik, ale ja niewiem czy to coś da?? A drugi problem to na benzynce zgaśnie i trza odczekać jakiś czas żeby odpalił co to może być? Proszę o radę bo naprawde już niemam siły i kasy: regulacja komputerowa silnika 40zł plus 40 zł za skasowanie błędu halla, 30 zł regulacja gazu, kable 150zł,świece 64zł, kopułka 40,palec 10 Pomocy błagam!! |
Weider samara sosnowiec | 2007-01-23 20:34:52 hmm ja tez tak miałem ale wtedy to u mnie zapłon był:/ |
damocorsa Astra II zawiercie | 2007-01-23 21:42:26 Witam ponownie!!!
Wrr właśnie wróciłem z trasy, zrobiłem 100 kilometrów na benzynie i czasami teraz szczelał, gasł własnie na niej!!! Pomocy bo wogóle nieda się jezdzić!! Ps czy to może być wina sondy?(ale na kompie nic nie wykazało) |
damocorsa Astra II zawiercie | 2007-01-23 22:30:38 No niby tak ale gdyby ten przedmuch był wyczuwalny tylko na gazie to na benzynce raczej niepowinno strzelać i przerywać?! A jak mam cewkę sprawdzić?
Jutro jadę do elektryka, niech podepnie jeszcze raz kompa i zaleje uszlachetniacza i pojeżdze na samej benzynce i zobaczymy!! Wrr nigdy więcej auta na gaz!!!! |