Biedaczek...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
biedaczek nie może wyżyć za 1900zł renty...>>> KLIK <<<

A tu tyle biedy na swiecie....

Cytat:
2007-01-24 14:12:00, Voy pisze:
A tu tyle biedy na swiecie....

Jestem wrazliwy i chetnie sie ta

Cytat:
2007-01-24 12:36:28, Konrad_P pisze:
biedaczek nie może wyżyć za 1900zł renty...>>> KLIK <<<

Ciekawe co by powiedział gdyby dostał rente w wysokości ok 500 zł raz na kwartał jak niektorzy rolnicy dostaja.

ale ja tego nie lubie

O żesz ku***!!!

idiotą trzeba się narodzić żeby takie występy robić...

Idiota idiotą.. ale dzięki temu tu dostanie, tam dostanie i żyje sobie jak pan...
Widze jak u mnie w pracy, jest dwie babki, jedna ma dzieci chore - jedno ma cukrzyce a drugie jest głuche, mąż pracuje tylko w sezonie letnim. Druga ma męża ktory właśnie (całe szczescie) pokonał raka i nie pracuje obecnie i one jak składaja wniosek o jakąś zapomoge to się wstydza i często ktoś musi je prawie zmuszać by złozyły wniosek.
A tak to sprzedaja to ziemniaki, to truskawki i tak dorabiaja...
A inna pracuje i zarabia dobrze, mąż zarabia drugie jesli nie trzy razy tyle co ona, mają jedno dziecko i raz to dziecko było w szpitalu i ona składała wniosek o zapomogę bez żadnych "ale".
Więc chyba trzeba takim człowiekiem być.

W pełni się z Tobą zgadzam Burzyczko i dlatego takim "biedaczkom" trzeba powiedzieć głośne i wyraźne N I E !!!

Cytat:
2007-02-07 15:06:47, Sylty pisze:
W pełni się z Tobą zgadzam Burzyczko i dlatego takim "biedaczkom" trzeba powiedzieć głośne i wyraźne N I E !!!

W pełni popieram............ludzie wstydu nie mają

skoro już i tak z wielkim bólem dają, to niech dają tym najbardziej potrzebującym a nie "aktorom czy błaznom"

Oni daja tym co najwięcej krzycza...