Dobry spawacz, blacharz z Wrocławia i okolic

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak jak w temacie potrzebuje dobrego blacharza co mi naciągnie pas przedni i wyklepie nadkole plus poprawki lakiernicze, oczywiście sumienna osoba i w miarę nie droga....

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2008-03-17 23:11:26 ]

506 590 595

wojtas a przybliżył byś mi adres...
bo bym podjechał, zobaczył by go i powiedział mniej więcej ile by mnie to kosztowało...

znowu ukarałes boba?

niestety... na szczęście nie groźnie... a i tak muszę bude obspawać więc jakoś przeżyje...

odświerzam na gwałt potrzebny dobry spawacz blacharz Wrocław i okolice, z jesionem coś się dogadać nie mogę

znam może ze dwóch..ale żebym ich polecić mógl...to nie za bardzo
A Jesiona to trzeba wychłostać...też mnie ostatnio nie odwiedził mimo umówienia.

[ wiadomość edytowana przez: Lajka dnia 2008-03-18 11:09:06 ]

Cytat:
2008-03-18 11:08:22, Lajka pisze:
też mnie ostatnio nie odwiedził mimo umówienia. [ wiadomość edytowana przez: Lajka dnia 2008-03-18 11:09:06 ]

Chyba mu tak ten kant zawrócił w głowie że o niczym nie pamięta i na nic czasu nie ma

Cytat:
2008-03-18 13:35:27, CEHU pisze:
Chyba mu tak ten kant zawrócił w głowie że o niczym nie pamięta i na nic czasu nie ma

No może...ale ja marzłem w garażu

A bo ja ostanio albo zalatany jestem w tydoniu, a w weekend tak jakoś wyszło ze byłem zal......ny

Jesion z płyt gipsowych buduje tą bude na pickupa

Cechu ja znam
Damrota garaż nr 3
szpachel kit bedzie git

Odkopuje Potrzebny blacharz i lakiernik z okolic zachodnich
Od Wrocławia po Szczecin, do odnowy nadkola i okolice bo ruda zrzera i nowy lakier Pacjent to stare subaru...

Panowie pomocy moze jednak ktos zna jakiegos speca... Roboty duzo nie ma.. Moze juz nawet byc okolic srodkowej polski tylko zeby nie spierniczyl auta i nie chcial jakis koszmarnych pieniedzy za lakier i troche spawania..

Dziadek z Gałowa (za Jarnołtowem), naprawdę polecam, robił mi już 2 samochody i wszystko profi za grosze (71) 396-50-53 Prosić pana Janka