[Zastava 1100p] taki tam dupowóz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak widać zocha prawie seria w idealnym stanie blacharskim i mechanicznym (jakoś jej się nie zgniło) z silnikiem 86KM, 120Nm pozwalający się napędzać w jakieś 10s do 100km/s. Samochód kupiony za symboliczne 1600zł 12.11.2005r z przebiegiem wówczas 52tys. km (ogłoszenie znalezione na tym forum heh)
Alufelgi i LPG, nowy lakierek z lipieca 2006 oraz gleba.
Wielkie podziękowania dla Mufaza i jego brata Hyceliusza za pomoc w budowie tego potwora - postrachu polskich ulic ........ cdn

[ wiadomość edytowana przez: rosck dnia 2007-01-30 02:29:37 ]

Pikna ta twoja Zośka ... ze tak powiem 'stylowa'

-----------------
EL BoMBeLLo - CLaSSiCStYLe
FrankyGarage

a jaki dokladnie jest tam silnik?

Cytat:
a jaki dokladnie jest tam silnik?

ritmo 1500?

a ritmo 1.5 nie ma czasem 82 konie ?

bullit idz w bor gosciu co to za roznica? napisalbys czasem cos pozytecznego a nie takie grzybki zwidki swoje i tak na gazie ma z 70 od bidy, fabrycznie ma 86,2 ps czyli 85 bhp

Jaki tam ritmo mam od Uno 1,5 na jednopunkcie czyli 75KM a ja mam gaźnik 2-gardzielowy to przypuszczalnie 86KM jak w ritmo. Do tego skrzynia 4-biegowa to chyba ma większy moment niż na 5tce. Na LPG nie powiedziałbym, że jest słabszy (jakość paliwa się pewnie kłania)
Pewnie zadacie pytanie za ile kupiłem tak dobry silnik......

Cytat:
2007-01-27 16:38:18, rosck pisze:
Pewnie zadacie pytanie za ile kupiłem tak dobry silnik......

pewnie za 10zł na szrocie

ja bym tył bardziej obniżył ładniej by to wyglądało wg mnie off coz

Cytat:
2007-03-05 17:24:02, Yankee pisze:
ja bym tył bardziej obniżył ładniej by to wyglądało wg mnie off coz

jest niżej przód także

Rożek ta fotka ktora dales jest troche stara-auto jest o wiele nizej.Zeby ciachnac to malenstwo musi byc naprawde szybki samochod.Predkosc do jakiej rozkulalismy zofie to okolo 175km/h super jezdzi,dobrze wyglada.

weberki

[ wiadomość edytowana przez: rosck dnia 2008-02-19 18:33:53 ]

Fotki u mnie nie widac

Poza tym zawsze masz duzo do powiedzenia to napisal bys tu albo w moim watku jaka jest srednica przedniego stabilizatora

Cytat:
2008-02-19 18:35:53, yapko pisze:
Fotki u mnie nie widac Poza tym zawsze masz duzo do powiedzenia to napisal bys tu albo w moim watku jaka jest srednica przedniego stabilizatora

Poprawilem fotke

a stabilizator nie pamiętam ale chyba 17 mm

Fotki z dzisiejszego spota w Luboniu.

Zajebiste foty, robione nokią 3310?

[ wiadomość edytowana przez: MCQUEEN dnia 2008-03-09 22:35:29 ]

nie chcialem byc zlosliwy, ksiaze mnie ubiegl

chcialem byc zlosliwy, ale ksiaze i poochaty mnie ubiegli nic panie nie widac, total rozmaz ma imitowac predkosc wozu?

widać się nie znacie na sztuce tu chodzi o taki zarys, podkład, przygotowanie - tak aeby na YTP IV nie było jakiś omdleń, puszczania zwieraczy i innych Waszych zboczeń

ps Bart masz może tą skrzynie (zmieloną 4rke) z dziurą do czujnika?

Rożek mam 2 skrzynie na czujnik Jeszcze troche i założe sklep ze skrzyniami do zastavy i fiata 128

A te foty lipne. Na fotosiku sa lepsze