Problem z gg -help me!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
otoz po kliknieciu na ikonke gg - celem jego wlaczenia, pojawia sie blad
taki -

- po kliknieciu "nie wylacza sie dokumentnie, po kliknieciu
"tak" pojawia sie takie - , nie musze juz chyba tlumaczyc ze po
kliknieciu ok - wywala sie wsio i nie dziala wogole gg - nie pomagala
odinstalowywanie, instalowanie starszych wersji, najnowszych itd ogolnie
lipa z miodem - jest inne rozwiazanie niz format?

google ci nie działa?

pierwszy wynik z szukajki - działa

1) Na sam początek zrób sobie kopie Kontaktów (albo exportuj na serwer) i archiwum, jezeli chcesz je jeszcze mieć (a pewnie tak jest).

2) Odinstaluj GG poprzez Dodaj-usuń programy w Panelu Sterowania.

3) Usuń katalog, który pozostał po Gadu-Gadu (domyślnie- C:Program FilesGadu-Gadu).

4) Usuń katalog C:Documents and SettingsxxxxxxxGadu-Gadu (gdzie "xxxxxxx" to nazwa użytkownika ustalona przy instalacji systemu).

5) Uruchum edytor Rejestru (Start=>Uruchom=>wpisz regedit)

6) Wciśnij kombinacje klawiszy "Ctrl+F" i wpisz "gadu" i uwaj wszystkie klucze i katalogi kóre znajdzie edytor. Żeby ułatwić sobie to i za każdym razem nie wciskać CTRL+F naciskaj potem klawisz F3.

7) Pobierz najnowszą wersję Gadu-Gadu

Zainstaluj ją i wrzuć spowrotem Archiwum i liste kontaków.

[ wiadomość edytowana przez: schwepes dnia 2007-01-27 23:38:57 ]

dziekowka - poki co zaintsalowalem tlen prosciej

tlen rox

only konnekt

też mam tlena...jedna rzecz mnie wkurza ta reklama na początku, włacza sie po jakimś czasie i jeszcze odrazu nie idzie jej wyłączyć

Sprawdzalem juz chyba wszystkie komunikatory I pierwsza trójka prezentuje się tak:
1. Konnekt
2. AQQ
3. Miranda IM

Aktualnie jestem na etapie testowania Mirandy ale przestaje mi sie podobac.
A tak w ogole to najlepszy jest Kadu pod linucha i EKG

Cytat:
2007-01-28 22:31:07, Lisu pisze:
EKG

EKG rox Zero reklam, szybkość i stabilnośc działania, intuicyjna obsługa - cód miód i orzeszki

tylko Konnekt

ekg

panowie, problem. mojej kolezance ktos zmienil haslo na gg. wczoraj bylo wszystko ok, dzisiaj juz serwer hasla nie przyjmuje. probowal ktos sie kiedys wlamywac na gg czy cos? zeby haslo zmienic spowrotem?

Cytat:
2007-01-31 10:34:24, 3zeR_MDS pisze:
panowie, problem. mojej kolezance ktos zmienil haslo na gg. wczoraj bylo wszystko ok, dzisiaj juz serwer hasla nie przyjmuje. probowal ktos sie kiedys wlamywac na gg czy cos? zeby haslo zmienic spowrotem?

niech sobie każe wysłać hasło na email, jak podała jakiś lewy mail to może sobie zakładać nowe konto

tam jest chyba opcja przypomnienia hasla na gg, jak ktos nie zmienil adresu jeszcze to jest szansa na odzyskanie, ale watpie w to

Cytat:
2007-01-31 10:34:24, 3zeR_MDS pisze:

Plaga jakaś, czy cuś?
I czemu to zawsze zdarza się koleżankom

A tak poważniej, to niech założy sobie nowe konto, bo jeśli rzeczywiście ktoś jej się włamał na to stare, to lepiej niech już z niego nie korzysta.

Poza tym niech wymyśli jakieś lepsze hasła, inne na gg i inne do skrzynki e-mail.

zrob sobie przywracanie systemu do momentu kiedy dzialalo dobrze

jest taki program ktory lamie hasla do gg, tzn wyswietla jakie sa obecnie zapisane... => http://www.pcmaniak.com.pl/download-004001.html

[ wiadomość edytowana przez: stachu_poznan dnia 2007-02-01 08:33:39 ]

Cytat:
2007-01-28 02:15:43, comar pisze:
only konnekt

mam już dwa lata i najlepszy komunikator jednym słowem