[k]Metalowy zderzak tylni do poloneza C

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chętnie przygarne lub kupie za 6-cio pak dobrego piwa metalowy tylni zderzak do poldka borewicza w wersji C.Może byc bez gumowych odbojników ponieważ moje są ok. Chce wywalic hak w moim poldku ale do tego potrzebny mi dobry niepocięty zderzak bo jak widac mój po wyjęciu haku będzie wyglądac jak du**.
Chętnie zamienie moje części do 126p i lub jakieś z 125p za taki zderzak.
Objechałem wszystkie szroty u mnie w okolicy i tego modelu zderzaka niemoge znaleśc
O takie cuś mi chodzi:

2 tyg. temu na parkingu policyjnym w Będzinie stał chyba od roku taki Poldek w wersji C z takimi wlasnie zderzakami ... Pewnie poszedl na zyletki , szkoda ze nie pisales wczesniej. Pzdr.

Mogłem wcześniej ale niezrobiłem tego W najgorszym wypadku będe musiał skundlic moją C klase i zamontuje plastikowy zderzak.

Spokojnie , znam czlowieka ktory jezdzi Poldkiem Borewiczem przerobionym z C klasy i z tego co o nim wiem to raczej skladuje wszystkie czesci w garazu , moze cos takiego bedzie mial. Jesli bedzie dam CI znac ale nic nie obiecuje i nie wiem kiedy ( napewno nie wczesniej niz pod koniec tego miesiaca ). Zapytaj jeszcze czlowieka o nicku part-finder na Allegro , to znajomy z klubu FSO , ma duzo czesci do Borewicza ... moze akurat ... Pozdrawiam.

UP! Poszukiwany obecnie jest PRZEDNI zderzak z Poloneza Trucka lub C-klasy ponieważ przedni zderzak pasuje na tył

Cena do 40zł(ew.można się jeszcze dogadać)

Cytat:
2007-09-10 21:48:50, HEMIGTX pisze:
UP! Poszukiwany obecnie jest PRZEDNI zderzak z Poloneza Trucka lub C-klasy ponieważ przedni zderzak pasuje na tył Cena do 40zł(ew.można się jeszcze dogadać)

Niestety nie pasuje ma inne nakładki
Pozdrawiam

ale hemi ma nakładki tylko blache ma podciętą

Cytat:
2007-09-10 22:23:20, pavlus pisze:
ale hemi ma nakładki tylko blache ma podciętą

Dokładnie