[s] Wyprzedaż garażowa równiez fanty rajdowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam w tym wątku będę co jakiś czas wystawiał swoje fanty na sprzedaż teraz kilka z nich:
1)Felgi Melber 5J13 białe używałem ich w swoim swapie ale dla mnie za wąskie 2 do prostowania cena 320 za 4 sztuki do negocjacji czekam na propozycje
2) felgi turbinki bmw 5.5J13 stan dobry do rajdówki w sam raz do lansu przydałby się nowy lakier cena 450 za komplet czyli 4 sztuki do negocjacji (raczej niewielkiej)
3) 2 komplety pasów szelkowych szroth czerwonych sztuka po ok 120zł foty zrobie jutro

Na razie tyle niebawem następna porcja.

[ wiadomość edytowana przez: kaza dnia 2007-01-29 00:59:11 ]

dorzucam foto pasów na razie jeden komplert bo drugi siedzi jeszcze w aucie ale jest taki sam. stan też taki nigdzie nie poprzecierane itd stan w porzadku działają są bezpieczne przydałoby sie może wyprac jak ktoś jest esteta

jeden pas już poszedł jutro wrzuce foto drugiego pasa jaki został

to jest drugi pas dokładnie taki sam stan jak niżej wspomniałem wszystkie klamry trzymają żadnych przetarć ani tym podobnych troszke brudny.

[ wiadomość edytowana przez: kaza dnia 2007-02-01 17:05:45 ]

mogl bys zrobic fotki tych alu z bmw? o ranty glownie mi chodzi

To foto które wkleiłem to real jednej felgi postaram się dziś zrobić foto wszystkich 4 sztuk pozdro

oto fotki po kolei wszystkich felg:

Te 2 nie są tyle gorsze od tamtych co brudne, ale na prawdę nie mam czasu aby siedzieć i je czyścić, tak więc jak ktoś sobie wyczyści, to myślę, że będą wyglądały bardzo podobnie do pozostałych dwóch.

ta neiwielka negocjacja to np 400zl??

450 z wysylka?

bez dalszego targowania oddaje za 420 ale kupujący sam sobie płaci przesyłkę, nie wysyłam za pobraniem bo nie mam czasu czekać na kasiore 3 tygodni

up

up co nikt nie chce felungów?? Powiedzmy ze się zastanowie nad najlepsza propozycją walcie na prv

tysiac pincet

hehe za tysiąc pińcet Pat to są twoje nawet ci je gratisem przywioze do domciu