Głośniki hertz esk 160 w półce

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kupiłem głośniki Hertz-a esk 160 i mam je podłączone do sony xplod cdx-s2250 i nie jestem z nich zadowolony ponieważ przy dobrym basie zaczynają mi charczeć a ustawienia basu są na +5 i nie wiem dlaczego możecie mnie poratować jakąś radą czy też jest to wina radia albo głośników i lepiej żebym się czegoś z tego pozbył ??

Jakbys poczytał opinie o głosnikach 16cm,które zamieszczone sa na tym forum wiedziałbys ze 16 to tylko w drzwi Prawie godzina i nikt Ci tego jeszcze nie napisał Chłopaki co z wami

Dzięki tylko że sprzedawca informował mnie że ta głośniki sprawdzą się w półce ale dzięki za info

masz chlopie poprostu za slabe radio i tyle!! ty sie nie spodziewaj bassu z samego radia, a tym bardziej z Sony!! chcesz troche bassu - kup wzmacniacz!!

a i zmniejsz skale basu w radiu na max +3 bo to tylko pogarsza sprawe jak glosniej sluchasz muzyki

to charczenie to radio wali takie znieksztalcenia bo koncowka nie wydala z oddaniem czystego dzwieku.
Wzmacniacz zalatwi sprawe.
Pomijam fakt ze glosniki w polce to porypany pomysl..
16stki... a gdzie masz tweeter dany z zestawu?
To takie pytanie na marginesie..

Cytat:
2007-01-30 23:01:12, open pisze:
a gdzie masz tweeter dany z zestawu?

pewnie w pudełku

nie są w pudełku są zamontowane też w półce ale nie byłem pewien czy to jest dobry pomysł.

Cytat:
2007-01-30 23:17:00, kazik84 pisze:
nie są w pudełku są zamontowane też w półce ale nie byłem pewien czy to jest dobry pomysł.

To nie jest dobry pomysł...

Cytat:
pewnie w pudełku

rozwalił mnie ten tekst juz myslałem ze spicie Panowie

czyli lepiej zamontować te głośniki w drzwi a gwizdki w słupki z przodu??

Cytat:
2007-01-30 23:32:58, kazik84 pisze:

Cytat:

A jednaj iskra nadziei jest

Cytat:

polecam te dystanse

Poczytaj sobie forum i poradnik by Nazar.
Jest naprawde bardzo dużo dobrych porad co, jak i gdzie zamontowac. Mase tego jest. Powodzenia w tworzeniu Audio

[ wiadomość edytowana przez: Lukas_power dnia 2007-01-30 23:46:37 ]