Do komputerowców - przeglądarka OPERA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
... cały czas mi wyskakuje konsola błędów, czy można ją jakoś wyłączyć żeby nie wyskakiwała na ekranie??

najlepiej wywal operę i zainstaluj Mozillę

ja tam też szpecem od kompów nie jestem - ale zainstalij sobie ff

opera jest zdecydowanie najszybsza a co do błędu.. może to nie jest bezpośrednia wina opery? u mnie i nie tylko u mnie śmiga bez blędów i bardzo stabilnie.

Cytat:
2007-02-01 07:36:16, mss pisze:
... cały czas mi wyskakuje konsola błędów, czy można ją jakoś wyłączyć żeby nie wyskakiwała na ekranie??

czy konsola wywala Ci jakieś błędy?
bo jeśli nie to może po prostu odpalasz Operę z jakimś parametrem (jeśli się nie mylę to jest jakiś tryb awaryjny czy jakoś tak). Sprawdź w skrócie którym odpalasz operę czy jest jakiś dodatkowy parametr

pozdrawiam

Podaj jaki to dokładnie błąd, bez tego raczej trudno bedzie pomóc.

Wpisz sobie w pasku adresu :
opera:config
Masz tam całą konfigurację przeglądarki i wyszukaj słowa "error" albo "console" , zobacz może coś się da wyłączyć.

Też używam Opery i stwierdzam że jest zdecydowanie najlepsza i najszybsza i nie łowi tych wszystkich śmieci które są w sieci. Co do błędów tj napisał poprzednik może gryźć się z jakimś innym programem zainstalowanym w komputerze.
Pozdrawiam i powodzenia!

Opera jest szybsza od FF i ma wiele więcej możliwości, to tak na marginesie. A oże kolega próbował skonfigurowac poczte w operze i coś xle wpisał? jeśli tak po przy kazdej prubie pobrania poczty będzie wywalało konsole (miałem to) może też byc broblem z Java cos nietak i konsola wywala. Ogulnie to raczej nie wina samej Opery tylko jakiegos komponetu

oki problem rozwiązany, i bardzo błachy, okazało się że źle skonfigurowaną pocztę miałem

dzieujuę wszystkim za odpowiedzi